foto: Juris Rozenbergs
Aktrise Sanita Paula pirmdzimtā gaidībās
Aktrise Sanita Paula ballītē, kas veltīta seriāla "Viņas melo labāk" jaunajai sezonai.
Slavenības
2019. gada 2. jūnijs, 07:04

Aktrise Sanita Paula pirmdzimtā gaidībās

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Nacionālā teātra aktrise Sanita Paula (31) un grupas "Melo-M" čellists Jānis Pauls (31) ir pāra pirmdzimtā gaidās, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Par to, ka pārim ir skaisti ģimenes plāni, teātrim pietuvināti ļaudis pagaidām var tikai nojaust, vērojot aktrises izvēlēto vasaras garderobi. Jo pati aktrise, vaicāta par acīm redzamajām vizuālajām pārmaiņām, pauž, ka „šo jautājumu komentēt pagaidām nevēlas”.

foto: Facebook
Sanita ar vīru Jāni, retu reizi kopā atrādoties sociālajos tīklos.

Laulības ostā Sanita Pušpure un Jānis Pauls iestūrēja pērnvasar Vijciema baznīcā. Pēc kāzām aktrise pieņēma vīra uzvārdu. Neraugoties uz nākotnes plāniem ģimenes dzīvē, Sanitas aktrises darbā tuvākajā laikā gan nekādas izmaiņas nemanīsim. Proti, viņa ir jaunpienācēja TV3 seriālā "Viņas melo labāk", kas tikko sācis jauno sezonu un kurā atveidos Agnesi – gudru un dzīvespriecīgu biznesa sievieti.

Seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija

2019. gada 23. maijā notika TV seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija.

gallery icon

Seriāla jaunās sezonas sērijas gandrīz visas ir nofilmētas, tāpēc Sanitai ir iespēja baudīt vasaras atvaļinājumu bez darba rūpēm. Šī Sanitai nav pirmā pieredze seriālu lauciņā – iepriekš viņa filmējusies arī "Eņģeļu ielā" un bija viena no divām jestrajām māsiņām seriālā "Bitīt’ matos".