Jenny May meitiņu jubilejā pārbiedē konditores šedevrs. FOTO
„Pērnais gads Elzai laikam makten ražīgs bijis! No kreisās – oriģinālā Elzas figūra,” demonstrējot marcipāna figūru no meitas dzimšanas dienas tortes un paraugu, pēc kā tā veidota, šausminās dziedātāja Jenny May.
Slavenības
2016. gada 6. janvāris, 12:55

Jenny May meitiņu jubilejā pārbiedē konditores šedevrs. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājas Jenny May jeb Maijas Stuģes meita Sāra 5. janvārī ar nepacietību gaidīja savas piektās dzimšanas dienas torti. Bet to ieraugot, bērns ne pa jokam sabijās. Un ne velti!

Mūziķe bija izlēmusi meitiņai sagādāt prieku, un dzimšanas dienā sarūpēt gardu un skaistu torti vienā no Rīgas populārākajām konditorejām. Tā kā mazajai gaviļniecei ļoti patīk princese Elza no animācijas filmiņas „Ledus sirds”, Jenny May konditorejā lūdza torti izdekorēt tieši ar skaistās princeses marcipāna figūriņu.

Tas, kā kūku meistari tika galā ar uzdevumu, šausmās iedzina ne vien mammu un tēti, bet arī mazo gaviļnieci. Dienu pēc atvasītes jubilejas dziedātāja internetā publiskojusi fotogrāfiju, kurā tur rokās oriģinālo Elzas figūriņu un no meitas dzimšanas dienas tortes noņemto marcipāna lelli, kas izskatā maz līdzinās daiļajai princesei Elzai no „Ledus sirds”. Klāt fotogrāfijai Jenny May ironiski pierakstījusi: „Paldies konditorei, kura uztaisīja tik „precīzu” Elzas kopiju uz kūkas, ka bērns nobijās! P.S. Pērnais gads Elzai laikam makten ražīgs bijis!”

Lai glābtu situāciju, pirms viesību tortes sadalīšanas Jenny May noņēma tusnīgo marcipāna princesi, un to aizvietoja ar princeses Elzas rotaļu figūriņu.

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva

Tēmas