foto: Instagram
Svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha atrāda foto ar savu mīļoto
Mīlas jūtas vieno divas talantīgās svarcelšanas zvaigznes.
Slavenības
2019. gada 20. maijs, 10:55

Svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha atrāda foto ar savu mīļoto

Jauns.lv

Kopīgu foto ar savu mīļoto vīrieti sociālās saziņas tīklā "Instagram" nopublicējusi pašmāju svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
View this post on Instagram

Happy birthday 🥳 my love 😍 #21 #love

A post shared by Ritvars Suharevs (@suharevs) on

Sportiste atrādījusi foto, kurā redzams, kā viņu 21. dzimšanas dienā sveic Ritvars Suharevs. "Priecīgu dzimšanas dienu, mana mīla," tā šo foto, kurā redzams, skūpstot Rebeku, kas rokā tur lērumu balonu, parakstījis Ritvars savā "Instagram" profilā.

Teju identisks foto ir arī Rebekas profilā, parakstīts: "Mīla, mīla, mīla. Ar manu labāko vīrieti @suharevs. Priecīgu man 21. dzimšanas dienu!"

Līdz šim sociālajos tīklos divkārtējā Eiropas čempione Koha foto ar savu mīļoto vīrieti atrādījusi vēl nebija, lielākoties viņas "Instagram" profilā bija tikai bildes no sacensībām, treniņiem, dažreiz ar viņu vienu pašu atpūtas brīdī.

Kohas draugs, 20 gadus vecais Suharevs, arī ir atzīstams svarcēlājs - šogad viņš Eiropas čempionātā savā svara kategorijā tika pie bronzas medaļas, bet pērn kļuva par pasaules junioru čempionu.

Svarcēlāja Koha pārliecinoši triumfē Eiropas čempionātā

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha trešdien Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē pārliecinoši triumfēja Eiropas čempionātā, trešo gadu pēc kārtas tiekot pie medaļas ...

gallery icon
13