foto: Instagram
47 gadus veco Kristīnu Orbakaiti sajauc ar 65 gadus veco Laimu Vaikuli
Kristīna Orbakaite atpūtā Itālijā.
Slavenības
2019. gada 11. maijs, 08:32

47 gadus veco Kristīnu Orbakaiti sajauc ar 65 gadus veco Laimu Vaikuli

Jauns.lv

Krievu estrādes primadonnas Alla Pugačovas meita dziedātāja Kristīna Orbakaite (47) bauda brīvdienas Itālijā. Savā „Instagram” profilā viņa publiskojusi fotogrāfiju, kas uzņemta pēc uzkāpšanas Monte Solaro kalna virsotnē. Un vairāki fani viņu fotogrāfijā sajaukuši ar mūsu pašu Laimu Vaikuli.

„Uzkāpām Kapri salas augstākajā virsotnē, pieveikti 921 pakāpieni (tas ir tikai augšup), tagad vēl gaida kāpšana lejup!” – fotogrāfijas parakstā paskaidro krievu dziedātāja Kristīna Orbakaite.

Vairākums fanu norādījuši, ka šajā sociālajos tīklos publiskotajā fotogrāfijā Kristīna izskatoties pārsteidzoši līdzīga savai kolēģei, estrādes zvaigznei Laimai Vaikulei (65), turklāt daži fani vispār šajā attēlā nav atpazinuši Allas Pugačovas vecāko meitu.

„Laimai šeit līdzīga. Asinis radniecīgas – Baltijas valstu. Ļoti skaista,” raksta viena no sociālo tīklu lietotājām. „Es domāju, ka fotogrāfijā ir Laima Vaikule,” atzīstas otra. „Izlieta Laima,” konstatējusi cita. „Nepazinu, domāju, Vaikule,” piebilst vēl kāda. „Jūs šajā fotogrāfijā esat ļoti līdzīga Laimai Vaikulei,” „Ļoti līdzīga Laimai,” Orbakaites talanta cienītāji turpina rakstīt komentāros vēl un vēl.

Bija arī fani, kas šajā Kristīnas fotogrāfijā saskatīja viņas līdzību ar mammu – 70 gadus veco krievu primadonnu Allu Pugačovu, kā arī izteica komplimentus Kristīnai par viņas lielisko izskatu. „Ļoti līdzīga Allai Borisovnai”, „Es pat neatpazītu, mammai līdzīga”, „Kristij, jūs esat ļoti skaista, mammas kopija. Mīlam jūs”, „Kristīna, izskatās, ka būtu tikai izgājusi uz celmiņa pasēdēt”, „Izskatāties lieliski un sportiski. Kā 17 gadus veca meitene”, „Eleganta sieviete, skaistule, darbaholiķe”.

Kristīnas Orbakaites koncerts Rīgā

gallery icon
View this post on Instagram

"Опять метель"

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on

View this post on Instagram

С Новым Годом!

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on