foto: Ekrānuzņēmums no Asos.com
FOTO: interneta veikalu skarbā realitāte - acīgi klienti pamanījuši rupju kļūdu "Asos" kleitas reklāmas foto
Trakā pasaule
2019. gada 26. aprīlis, 14:29

FOTO: interneta veikalu skarbā realitāte - acīgi klienti pamanījuši rupju kļūdu "Asos" kleitas reklāmas foto

Jauns.lv

Kāda acīga interneta apģērbu veikala "Asos.com" lietotāja, pētot dažādos apģērbu piedāvājumus, pamanījusi neparastu skatu kādas kleitas reklāmas fotogrāfijā. Lai attēlos redzamajai modelei kleita izskatītos pēc iespējas labāk, tā no priekšpuses sasprausta ar diviem klipšiem, savukārt mājaslapā publicētajos attēlos tie ir labi redzami.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāda sieviete vārdā Ronija, pamanot neparastās fotogrāfijas, kleitas attēlus publicējusi sociālajā vietnē "Twitter".

"Es domāju, ka jūs no fotogrāfijas aizmirsāt izrediģēt klipšus," interneta veikalam "Asos" raksta Ronija.

Pēc ziņas parādīšanās tīmeklī tā nekavējoties guva popularitāti sociālo tīklu lietotāju vidū, kā arī, protams, nekavējoties reaģēja arī pats "Asos".

"Sveika, Ronija. Paldies, ka ziņo mums par šo. Mums ir žēl dzirdēt, ka klipši ir redzami. Par to paziņosim mūsu speciālistiem. Ja tev ir kādi jautājumi, lūdzu, sūti mums ziņu un mēs priecāsimies atbildēt," sievietei atbild interneta veikala pārstāvji.

Pēc tvīta publicēšanas "Asos" mājaslapā pie minētās kleitas fotogrāfijas tika nomainītas un klipši no attēliem "izdzēsti", visticamāk, ar "Photoshop" palīdzību.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji pauduši bažas par apģērbu interneta veikalu reklāmas fotogrāfiju patiesumu, savukārt citi norāda, ka uzlabotas tiek teju visas mājaslapā esošās fotogrāfijas un jau sen šādus attēlus neuzskata par ticamiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas