foto: unsplash.com
Sieviete Vašingtonā policijai ziņo par ielaušanos; likumsargi vannasistabā pieķer putekļsūcēju
Ilustratīvs foto.
Trakā pasaule
2019. gada 10. aprīlis, 15:15

Sieviete Vašingtonā policijai ziņo par ielaušanos; likumsargi vannasistabā pieķer putekļsūcēju

Jauns.lv

Kāda sieviete ASV, izdzirdot dīvainus trokšņus no vannasistabas, satraukusies par savu drošību un izsaukusi policiju, ziņojot, ka viņas mājā kāds ir ielauzies. Likumsargi steigušies uz notikuma vietu un pieprasījuši, lai zaglis tūlīt nāk laukā no sievietes īpašuma, ziņo medijs "Fox News".

Spraigie notikumi risinājušies pirms plkst. 14 dienā. Sieviete pat apliecinājusi, ka redzējusi zem durvīm pavīdam laupītāja ēnu.

Tā kā likumsargi, ierodoties mājoklī, paši savām ausīm sadzirdējuši, ka vannasistabā tik tiešām kāds rosās, apbruņojušies ar šaujamieročiem, vīri pavēlējuši nelūgtajam viesim padoties un nākt laukā. Tā kā policija nav saņēmusi nekādu atbildi, pieņemts lēmums iebrukt istabā.

Adrenalīns par gaidāmo cīņu ar kādu šķietami rūdītu un nepakļāvīgu likumpārkāpēju noplaka acumirklī, jo, izrādās, vannasistabu uzkopt bija sadomājis automātiskais putekļsūcējs.

"Mēs ielauzāmies vannasistabā un uzgājām ļoti rūpīgu putekļsūcēju, kas tai brīdī nodarbojās ar grīdas uzkopšanu," izsaukuma atskaitē ierakstījis likumsargs.