Pārdod dzīvokli, kur reiz mitinājusies Britnija un "The Rolling Stones" ģitārists. FOTO
Šo dzīvokli Ņujorkas rajonā Manhetenā popzvaigzne Britnija Spīrsa iegādājās 2004. gadā, bet pārdeva 2006. gadā, nopelnot vienu miljonu ASV dolāru. Šeit iepriekš dzīvojis arī grupas „The Rolling Stones” ģitārists Kīts Ričardss.
Slavenības
2016. gada 16. janvāris, 05:07

Pārdod dzīvokli, kur reiz mitinājusies Britnija un "The Rolling Stones" ģitārists. FOTO

Jauns.lv

ASV nekustamo īpašumu tirgū par 7.6 miljoniem dolāru nonākusi māja, kas reiz piederējusi popzvaigznei Britnijas Spīrsai, bet pirms tam arī grupas „The Rolling Stones” ģitāristam Kītam Rīčardsam un slavenību fitnesa guru Ričardam Simonsam.

„Penthouse” dzīvoklis, kas reiz piederējis šīm slavenībām, atrodas prestižajā Ņujorkas rajonā Manhetenā. Tas izvietots ēkas četros stāvos un aizņem 400 kvadrātmetru lielu platību. Tajā ir trīs guļamistabas un četras vannasistabas. Dzīvoklis atrodas ēkā, kam dots nosaukums „Silk Building”. Tajā ir gan kamīns, gan terase, no kura paveras Ņujorkas panorāma.

„Silk Building” lepojas ar nevainojamu servisu,” norādīts sludinājumā. Dzīvokļa jaunajam īpašniekam būs pieejama arī ģērbtuve un atsevišķa veļas mazgātava.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa šo dzīvokli iegādājās 2004. gadā, samaksājot par to 3 miljonus ASV dolāru. Dziedātāja to pārdeva 2006. gadā par četriem miljoniem dolāru. Kopš tā laika miteklis teju regulāri nonāk nekustamo īpašumu tirgū. Ar labākiem un sliktākiem panākumiem to pārdod atkal un atkal. Pērn par to prasīti 9 miljoni ASV dolāru, nu cena pazemināta līdz 7.6 miljoniem.

Dzīvoklis atrodas 1908. gadā celtā 12 stāvu mājā un atrodas netālu no slavenās Brodvejas. Tikai 1982. gadā ēka pārveidota par daudzdzīvokļu māju. Šobrīd tajā ir 52 dzīvokļi. Šajā ēkā savulaik mitinājušās daudzas slavenības. Bez jau nosauktajiem dzīvokļu īpašniekiem, te dzīvojusi arī dziedātāja Šēra, aktieru pāris Metjū Broderiks un Sāra Džesika Pārkere, aktrise Ešlija Grīna un žurnālists un TV personība Andersons Kūpers. Netālu dzīvojis arī 2016. gada 10. janvārī no aknu vēža mirušais britu mūziķis Deivids Bovijs ar sievu modeli Imanu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press