foto: Publicitātes
TV3 jauns laika ziņu vadītājs
Paralēli darbam televīzijā Raitis ir arī Latvijas Radio 3 programmas "Klasika" ētera personība, veido un vada raidījumus.
TV
2019. gada 5. aprīlis, 06:29

TV3 jauns laika ziņu vadītājs

Jauns.lv

TV3 laika ziņu moderatorei Maijai Rozītei pievienosies jauns laika ziņu vadītājs Raitis Zapackis, kurš pirmo reizi skatītājus otrpus ekrānam uzrunās jau šodien, 5. aprīļa vakarā.

Jaunais TV3 laika ziņu moderators Raitis Zapackis līdz šim bijis arī TV3 ziņu un raidījuma “Bez Tabu” tiešraides speciālists un skaņu režisors, viņš arī turpinās šos darba pienākumus. Paralēli darbam televīzijā Raitis ir arī Latvijas Radio 3 programmas "Klasika" ētera personība, veido un vada raidījumus.

Ārpus televīzijas un radio ikdienai Raita aizraušanās ir mūzika – viņš kopā ar džeza ģitāristu Pēteri Asbahu ar koncertprogrammu “Holivudas stāsti” uzstājas visā Latvijā.

“Mans mīļākais darba materiāls ir balss, ar to ir interesanti strādāt, jo es apzinos, ka tās iespējas ir unikālas. Savukārt nonākt ekrāna otrā pusē man nozīmē pieņemt jaunu profesionālu izaicinājumu, sperot nozīmīgu soli savā attīstībā,” par pievienošanos TV3 laika ziņu komandai stāsta Zapackis.

Līdz šim krietnu laiciņu TV3 laika ziņu vīra godā bija Ansis Klintsons, kas pirms nepilna mēneša pavēstīja, ka ir gatavs jauniem izaicinājumiem un pārgāja uz telekanālu "RīgaTV 24", kur vada raidījumu "Preses klubs".