Skatītāju iemīļotajam RīgaTV 24 "Preses klubam" pievienojas jauns vadītājs
Ansis Klintsons.
TV
2019. gada 8. marts, 17:14

Skatītāju iemīļotajam RīgaTV 24 "Preses klubam" pievienojas jauns vadītājs

Jauns.lv

Pavasaris ienes jaunas vēsmas arī kanāla RīgaTV 24 populārajā raidījumā “Preses klubs”. Sākot ar 8. martu Preses Klubam būs divi vadītāji - raidījumu pārmaiņus vadīs RīgaTV 24 ētera personības Aivis Ceriņš un Ansis Klintsons.

Līdz šim Ansis Klintsons bijis zināms kā TV3 laika ziņu moderators un dažādu citu televīzijas raidījumu vadītājs, bet plašāku sabiedrības atpazīstamību ieguvis kā grupas “Logo” solists.

Par pievienošanos RīgaTV 24 raidījuma ”Preses klubs” komandai Ansis saka: “Tā ir, ka man patīk cilvēki, cilvēki ar dažādiem viedokļiem un domāšanas koridoriem, tāpat kā, patīk šī planēta ar daudzveidīgajiem laika apstākļiem un es vienkārši nevaru nepiekrist piedāvājumam darboties viedokļu raidījumā, tas man ir, kā savienot savu mīļāko hobiju ar vēl vienu mīļāko hobiju un tas vēl saucas darbs, ekselenti! Ļoti ceru, ka varēšu attaisnot   RīgaTV 24 draudzīgā kolektīva un Mr. Ceriņa uz mani liktās cerības.”

Rīga TV24 Preses kluba vadītājs Aivis Ceriņš

Kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš stāsta: “Pirmkārt, vēlamies informēt, ka līdzšinējais raidījuma vadītājs Aivis Ceriņš saglabās savu vietu kā Preses Kluba ētera personība. Šāds papildinājums notiks, jo Aivis Ceriņš vadīs jaunu raidījumu RīgaTV 24 ēterā, par kuru informēsim tuvākajā laikā. RīgaTV 24 kolektīvs jūtas pagodināts, ka Ansis Klintsons pievienojies mūsu raidījumu vadītāju pulkam. Ansis līdz šim pazīstams kā laika ziņu vadītājs, tādēļ vēl jo vairāk priecājamies, ka viņš pieņēmis izaicinājumu sēsties Preses Kluba vadītāja krēslā. Ar nepacietību gaidām pirmo Anša vadīto raidījumu RīgaTV 24 ēterā!”

Diskusiju raidījums “Preses klubs” kanāla RīgaTV 24 ēterā redzams katru darba dienas vakaru plkst. 17:00, kurā pusotru stundu garās diskusijās skatītājiem ikdienu iespējams uzzināt profesionāļu un sabiedrībā zināmu cilvēku privāto un profesionālo viedokli par dienas aktuālākajiem notikumiem!