foto: ekrānuzņēmums no video
Kivičam lielveikalā uzbrukuši nelabvēļi: "Šī ir nenormāla valsts!"
Iļģuciema veikalā pārim miera nedevuši divi vīrieši.
Slavenības
2019. gada 6. marts, 16:48

Kivičam lielveikalā uzbrukuši nelabvēļi: "Šī ir nenormāla valsts!"

Jauns.lv

Pēc īslaicīga klusuma sabiedrības uzmanību kārtējo reizi izpelnījies mūziķis Andris Kivičs ar savu mīļoto Lieni Skulmi. Pēc tam, kad internetā parādījies aculiecinieka video, kurā Kivičs redzams cīniņā ar kādu vīrieti, mūziķis “Facebook” tiešraidē atklāti pastāstījis, kas īsti noticis patiesībā.

Video, kurš sākotnēji ievietots “Facebook”, redzams, kā Andris Kivičs mēģina satvert kādu vīrieti un iesist viņam, kamēr tirdzniecības vietas apsargs cenšas abus izšķirt. Tikmēr notiekošā filmētājs, kurš acīmredzot ir nenoskaidrotā vīrieša pusē, ar rupjiem vārdiem pavēl Kivičam iet prom. Līdz video beigām no Andra Kiviča dzirdama vien frāze: “Tas tev par to, ka man... [red. - nesaprotami]”.

Brīdinām - video dzirdama necenzēta valoda!

Mūzikants skaidro, kas notika patiesībā

Neskaidro incidentu Kivičs vēlāk ņēmās komentēt 11 minūšu garā “Facebook” video tiešraidē, sakot, ka nofilmētajā redzamas vien konflikta beigas. Aizkadrā palicis tas, ka abi vīrieši glūnējuši virsū Andrim un Lienei, filmējuši abus pavisam tuvu un negudri smējušies. Spriežot pēc Kiviča stāstītā, kašķis noticis kādā Iļģuciema “Rimi” veikalā.

“Patiesībā bija tā. Mēs iepirkāmies veikalā, kad pēkšņi mums garām gāja divi džeki un zviedza. Likās, ka salietojušies – apsaukājās un filmēja,” tiešraidē stāsta Kivičs. Mūziķis pie abiem piegāja un jautāja, kas par lietu, taču pretī saņēma tikai smieklus.

Filmēšana un smiešanās par pāri atsākusies pie ārdurvīm. Andris, kā pats atklāj, piegājis klāt, lai parunātos, izsitis filmēšanai lietoto telefonu no rokām un skrējis tam pakaļ, taču neveikli pakritis un saņēmis apmēram 20 sekunžu ilgus spērienus pa galvu.

Kad mūziķim izdevies tikt uz kājām, viņš vienam no vīriešiem iesitis ar roku un otram “iedevis pendeli”, pēc kā “konflikts ārā it kā beidzies.

Andris Kivičs pēcāk devies abus uzmeklēt un atradis vīriešus kādā tirdzniecības vietas suši ēstuvē. Mūziķis tad noskaidrojis, kurš viņu spārdījis un iesitis viņam. Otrs vīrietis pielēcis kājās un meties virsū Kivičam. Tālākais arī redzams pirmajā video, kurš šodien nonācis sociālajos tīklos. Nofilmētajā kautiņā, kā Kivičs skaidro, viņam arī pārsista labā uzacs.

“Mēs brauksim projām”

Saistībā ar uzbrukumu Kivičs vērsīšoties policijā un lūdz zinātājus identificēt vīriešus, kuri viņam uzklupuši. Ko tādu pēdējo reizi mūziķis “redzējis Jelgavā pie “Tonusa”, kur kaut kādi krievi dauzīja trijatā kādu nokritušu čali”.

Savā tiešraidē mūziķis un deputāta kandidāts no KPV LV arī norāda, ka šis bijis kārtējais incidents, kas vien stiprinājis vēlmi pamest Latviju - šeit dzīvot šobrīd ir grūti. Kivičam nav saprotama sabiedrības attieksme pret viņu un Lienu, jo neko sliktu pāris nevienam nedara.