foto: Facebook.com @KlondaikaTalsi
Dienas bilde: Talsu spēļu zālē apmeklētāji gatavi palikt pat bez apakšbiksēm
Apakšbikšu īpašnieka meklēšana turpinās.
Trakā pasaule
2019. gada 4. marts, 15:33

Dienas bilde: Talsu spēļu zālē apmeklētāji gatavi palikt pat bez apakšbiksēm

Jauns.lv

Ar komisku ierakstu par piedzīvoto sestdien šajās brīvdienās savā "Facebook" lapā dalījies talsenieku un pilsētas viesu tik iecienītais atpūtas un izklaides centrs "Klondaika".

Kā ziņo populārās spēļu zāles "Facebook" lapa, kādam no apmeklētājiem sestdienas ballīte bijusi tik vētraina, ka sanācis pat pazaudēt apakšbikses. Talsu "Klondaikas" darbiniekiem neesot nojausmas par apakšbikšu īpašnieku un kā tās vispār nonākušas viņu telpās, tāpēc aicina dalīties ar šo ierakstu, lai īpašnieks atgūtu savu apakšveļu.

Papildus pazaudēto mantu īpašnieka meklēšanai, atpūtas un izklaides centrs izveidojis arī konkursu, kurā aicina cilvēkus izteikt savus minējumus, kā veļa nonākusi "Klondaikā". Asprātīgākajam ir iespēja tikt pie īpaša pārsteiguma 8. marta ballītē.

"Klondaika" gan neatklāj, vai apakšbikses tika pazaudētas kazino, biljarda zālē, sporta bārā vai kādā citā vietā.

Apskatot Talsu "Klondaikas" nesenos ierakstus, jāsecina, ka šī atpūtas un izklaides centra apmeklētāji ir diezgan aizmāršīgi, jo "atrasto mantu birojam" darba netrūkst. Tiesa, apakšbikses noteikti uzskatāmas par vismaz pēdējā laika interesantāko zaudējumu.