foto: REX/ Vida Press
Lady Gaga, neviena neatpazīta, iet uz kino skatīties savu filmu
Dziedātāja Lady Gaga dodas uz TV šovu „Jimmy Kimmel Live!”.
Slavenības
2019. gada 3. marts, 10:24

Lady Gaga, neviena neatpazīta, iet uz kino skatīties savu filmu

Jauns.lv

Popzvaigzne Lady Gaga pastāstījusi, ka mēdz iet uz kinoteātri, lai uz lielā ekrāna atkal un atkal skatītos filmu „Zvaigzne ir dzimusi” („A Star Is Born”). Turklāt ne reizi neviens nav atpazinis, ka galvenās lomas atveidotāja ir turpat zālē!

Viesojoties Džimija Kimmela sarunu šovā, dziedātāja un aktrise Lady Gaga atzinusies, ka pēc filmas „Zvaigzne ir dzimusi” nonākšanas uz lielajiem ekrāniem kinoteātros, viņa vairākkārt devusies to noskatīties kopā ar citiem kino mīļotājiem.

Viņa arī pastāstījusi, kā izdevies palikt pārējo neatpazītai.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

„Es apmetos zāles beigās ar popkornu un it kā paslēpjos,” norāda popzvaigzne. „Un tad pusstundu pirms filmas beigām es izlavos ārā, jo tās ir tik skumjas, ka nespēju skatīties.”

32 gadus vecā Lady Gaga publiski komentējusi arī šobrīd plaši apspriestās baumas par to, ka viņai ar filmas kolēģi Bredliju Kūperu briestot romāns. Šīs runas tikai vēl vairāk uzjundīja abu emocionālais dziesmas „Shallow” izpildījums „Oskara” ceremonijas vakarā.

„Pirmkārt, godīgi runājot, sociālie mediji ir kā interneta tualete. Tam, ko tie nodarījuši popkultūrai, vispār nav robežu,” norādījusi dziedātāja, klātesošajiem TV studijā uzgavilējot par viņas trāpīgo atbildi. „Cilvēki redzēja mīlestību. Un vai zināt ko? To mēs arī gribējām, lai jūs redzat. Šī ir mīlas dziesma. Filma „Zvaigzne ir dzimusi” ir mīlas stāsts.”

„No priekšnesuma viedokļa mums abiem bija ļoti svarīgi nepazaudēt saikni visu uzstāšanās laiku. Kad tu izpildi mīlas dziesmas, tu vēlies, lai cilvēki tās tā arī izjustu.”

Tēmas