foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Prāta vētras" Mihelsons beidzot izved sabiedrībā jaunu draudzeni
Mūziķis Māris Mihelsons tagad ir kopā ar Šrilankas goda konsulāta Latvijā darbinieci Lauru Arāju.
Slavenības
2019. gada 28. februāris, 06:03

"Prāta vētras" Mihelsons beidzot izved sabiedrībā jaunu draudzeni

Žurnāls "Kas Jauns"

Četrus gadus pēc šķiršanās no sievas sabiedrībā beidzot ar jaunu draudzeni izgājis grupas "Prāta vētra" mūziķis Māris Mihelsons (43). Tāpat kā pārējiem grupas kolēģiem, arī Māra pavadone ir gaišmate, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kamēr Mihelsona šķirtā sieva, divu bērnu – Maijas un Andreja – mamma Santa jau paguvusi otrreiz iestūrēt laulības ostā un dāvāt divas atvases arī jaunajam vīram arhitektam un uzņēmējam Mārtiņam Pīlēnam, Māris pēc ģimenes iziršanas sevi pozicionēja kā no attiecībām brīvu vīrieti. Un ar kuru katru jauno simpātiju, ja tāda ienāca viņa dzīvē, plašākai publikai nerādījās. Tomēr nu Mārim ir izveidojušās jaunas attiecības, un tagad viņš ir kopā ar Šrilankas goda konsulāta Latvijā darbinieci Lauru Arāju (28).

Pāris kopā bija redzams, apmeklējot režisores Lauras Grozas-Ķiberes jauniestudēto "Salemas raganu" pirmizrādi, un mūziķis jaunās draudzenes pavadībā apmeklēja arī Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgo ceremoniju.

foto: Mārtiņš Ziders
Māris ar jauno draudzeni Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā.

Zināms, ka simpātiskā gaišmate Māra uzmanību baudīja jau aizvadītajā vasarā, kad Mežaparka Lielajā estrādē norisinājās "Prāta vētras" "Skārda bungu tūres" grandiozais koncerts. Draudzeni mūziķis jau iepazīstinājis arī ar saviem bērniem.

foto: Facebook

"Prāta vētras" koncerts Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē savu "Skārda bungu tūri" ar koncertu Rīgā 60 000 skatītājiem noslēdza pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra"

gallery icon
231