foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Kima Kardašjana iziet sabiedrībā savā visu laiku atkailinošākajā tērpā
Kima Kardašjana „Hollywood Beauty Awards” balvu vakarā
Slavenības
2019. gada 19. februāris, 07:05

Kima Kardašjana iziet sabiedrībā savā visu laiku atkailinošākajā tērpā

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana nekad nav baidījusies atkailināt tā pavairāk miesas. Aizvadītajā svētdienā apmeklētā „Hollywood Beauty Awards” ceremonija bija tam kārtējais pierādījums. Tiesa, augumu tik ļoti atsedzošā tērpā pat Kima uz saviesīgu pasākumu devās pirmo reizi.

Kima Kardašjana „Hollywood Beauty Awards” balvu vakarā

gallery icon

Piekto gadu pēc kārtas rīkoto Holivudas skaistuma balvu („Hollywood Beauty Awards”) ceremonijas vakaru Kima Kardašjana apmeklēja melnā kleitā ar ļoti dziļu šķēlumu un ekstrēmi atkailinošu tērpa augšdaļas risinājumu, kas apkārtējo iztēlei neatstāja praktiski neko.

Lieki piebilst, ka zem šāda tērpa uzlikt krūšturi nebija iespējams. Līdz ar to realitātes šova zvaigzne riskēja iedzīvoties nepatīkamos brīžos uz sarkanā paklāja, ja uz krūtīm stratēģiski izvietotās auduma strēmeles kaut nedaudz novirzītos.

Pati realitātes šova zvaigzne atklāj, ka viņas pikantais tērps ir no modes nama „Thierry Mugler” kolekcijas, turklāt tas ir „vintāža”, jo apģērbs atrodams dizainera 1998. gada pavasara/vasaras kolekcijā.

Kima regulāri izvēlas augumu atkailinošus tērpus, kā, piemēram, šo zeltīto kleitu ar dziļo šķēlumu, ko viņa atrādīja savā „Instagram” blogā. Šī tērpa autors ir sabiedrības dāmas vīrs reperis Kanje Vests, kurš izdevis arī vairākas apģērbu un apavu kolekcijas.

foto: Vida Press
Kima Kardašjana „amfAR” pasākumā Ņujorkā šā gada 6. februārī.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon

Kima Kardašjana apakšveļā pozē Adventes kalendāram

Kima Kardašjana piekritusi pozēt žurnāla „LOVE” gadskārtējam Adventes kalendāram

gallery icon

Kima Kardašjana atpūšas Meksikas pludmalē

Selfiju karaliene un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana ar abiem bērniem un draudzenēm devusies brīvdienās uz Meksiku, kur daudz laika ...

gallery icon

Kimas Kardašjanas ikdiena

Realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” zvaigzne Kima Kardašjana bieži publisko pikantas fotogrāfijas un pašbildes. Tā viņai ir ikdiena.

gallery icon

Kima Kardašjana reklamē savu šovu kaila

Kima Kardašjana kaila pozējusi fotogrāfam, jo pēc tam, kad viņa paliks stāvoklī, ķermenis atkal ievērojami mainīsies. Fotosesijas aizkulišu video mamma ...

gallery icon