Mūzika
2019. gada 22. janvāris, 09:23

Savu "Supernovas" dziesmu tautās palaiž arī Samanta Tīna

Jauns.lv

Savas konkursa "Supernova 2019" dziesmas "Cutting the Wire" video nule klajā laidusi pašmāju estrādes dīva Samanta Tīna Poļakova.

Dziesma tapusi dziesmu rakstīšanas nometnē “Riga Live 3” astoņu stundu laikā, sanākot kopā trim nepazīstamiem un dažādiem cilvēkiem.

Lisbī Steintone ir dziesminiece un pasniedzēja Londonā, Arnis Račinskis ir mūziķis indīroka grupās un studijas producents, bet Samanta - dziesmas izpildītāja.

Kā portālu Jauns.lv informēja Samanta, "Cutting the Wire" ir dziesma par spēku, kas nepieciešams, lai saņemtos un pārgrieztu saites ar grimstošām attiecībām, pasargātu sevi no strupceļa.

"Tas nekad nav viegli, bet ir jāiemācās cienīt un mīlēt sevi - tikai pašpietiekams cilvēks ir gatavs īstai un abpusējai mīlestībai!" tā mūziķe, kas šo sestdien startēs "Supernovas" pusfinālā. Fināls, kurā noskaidrosies Latvijas pārstāvis šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, notiks 16. februārī.

Samantas Tīnas Eirovīzijas tērpu kolekcija

gallery icon
30

"Šī dziesma ir MANA! Noteikti! Beidzot! Paldies Lisbī Steintonei un Arnim Račinskim par šo kopdarbu, šķiet esmu sadzirdēta, kas ir tas, kā vēlos, lai skan, un kas ir tas, kas mani raksturo un par ko man ir ko teikt," pauž Tīna.