foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Nu arī dāmas ir runājušas - Kiviča attiecību sāgā publiski skaidrojas Andra sieva Madara un jaunā mīla Skulme
LIene, Andris un Madara.
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 03:33

Nu arī dāmas ir runājušas - Kiviča attiecību sāgā publiski skaidrojas Andra sieva Madara un jaunā mīla Skulme

Jauns.lv

Pēc mūziķa un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāta Andra Kiviča brašajiem paziņojumiem sociālās saziņas tīklā "Facebook" beidzot viņa izteikumiem sekojusi Andra jaunā mīla Liene Skulme, uz kuras vārdu plūdumiem reaģējusi arī mūziķa pagaidām vēl esošā sieva Madara.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Liene "Facebook" paudusi prātojumu, kāpēc gan ir tā, ka beidzamajā laikā (kopš parādījušās ziņas par Kiviču šķiršanos), redzami "skaisti žurnālu vāki ar Madaras bildēm, bērniem un apmelojumi".

Kā sašust Liene, Madarai "jau ilgi ir citas attiecības ar džeku, kurš nav viņas vīrs. Atzinās pati".

"Un viņa atļaujas kaut ko pārmest Andrim vai man, kuras bērnus es mīlu kā savējos un kuras neatvadās, neapskāvušas mani un nesamīļojušas," gramatiski ne īpaši loģiskos vārdu plūdos savu sāpi paudusi žurnāliste, dizainere, māksliniece un sabiedrības dāma, kas gan šobrīd esot uz slimības lapas.

Lienei uz šo "Facebook" ierakstu ātri vien atbildējusi Kiviča sieva Madara: "Liene, ko jūs darāt??? Man nekādas citas attiecības nekādu ilgu laiku nav, pieaudz."

foto: Facebook

Madara norāda - tas, ka vīrieši uzdrīkstoties ar viņu pēc šīs šķiršanās runāt, īsti neesot Lienes darīšana. Kiviča esot "atvērta dzīvei, sabiedrībai", veltot savu laiku darbiem, meitām un jaunā pāra lietās nejaucoties.

"Es Tevi neaiztieku, un manās un pagaidām vēl MANA VĪRA attiecībās arī lūdzu nejaucieties," nosaka Madara.

Kā zināms, beidzamo dienu laikā Andra Kiviča attiecību kaislības izaugušas teju par skandālu visas valsts mērogā. Vispirms Kivičs internetā sacēla varenu trādirīdi, meklēdams sociālo tīklu konta "Liktenigais" īpašnieku, kurš, publicējot savdabīgu karikatūru, aizskāris Andra mīļoto Lieni.

Pēcāk 13. Saeimas deputāta kandidāts jau piesolījis piekaut visus, kas pazemos viņa mīļoto sievieti, kautiņu draudot izvērst pat Valmieras teātra izrādes vidū.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Kiviča un Skulmes mīlas kaislības Andra "Facebook" ierakstu komentāros steidza komentēt simtiem cilvēku, tostarp sabiedrībā zināmi ļaudis. Un beigu beigās vakardien vadzis lūza - Andris un Liene pavēstīja, ka esot pieņēmuši lēmumu pamest Latviju. Turklāt ar visiem bērniem, kas pārim kopā ir seši.

Liene Skulme, pārstāvot Latviju konkursā „Mrs.Globe 2012” Kalifornijā

gallery icon
6

Liene Skulme konjaka degustācijā

gallery icon
17
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās