foto: Mārtiņš Ziders
Kivičs paziņo, ka ar mīļoto un visiem bērniem pamet Latviju
Andris Kivičs neļaus nevienam darīt pāri viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei.
Slavenības
2019. gada 9. janvāris, 19:24

Kivičs paziņo, ka ar mīļoto un visiem bērniem pamet Latviju

Jauns.lv

Mūziķis un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs, kura attiecību kaislības jau izvērstas teju par skandālu visas valsts mērogā, intervijā portālam “Skaties.lv” atklājis, ka abi ar mīļoto pieņēmuši lēmumu pamest Latviju.

Viss sākās vakar, kad Kivičs internetā sacēla varenu trādirīdi, meklēdams "Facebook" konta "Liktenigais" īpašnieku, kurš, publicējot savdabīgu karikatūru, aizskāris Andra mīļoto Lieni. 

Pēcāk 13. Saeimas deputāta kandidāts jau piesolījis piekaut visus, kas pazemos viņa mīļoto sievieti, kautiņu draudot izvērst pat Valmieras teātra izrādes vidū. 

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Kiviča un Skulmes mīlas kaislības steidza komentēt simtiem cilvēku, tostarp sabiedrībā zināmi ļaudis. Tikmēr pats Kivičs atzīst - “Redzot, kas notiek mūsu sabiedrībā, esam izlēmuši aizbraukt!”. 

Uz kurieni pāris dosies, Kivičs vēl neatklāj, taču intervijā ar "skaties.lv" piebilst, ka viņam ir radinieki Amerikā. Tāpat abi ar Lieni ir pārliecības pilni, ka arī viņu bērniem tā būs labākā izvēle. 

Jauns.lv jau vēstīja, ka Mūziķis un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs, satrakojies par interneta asprāša joku, kas veltīts viņa mīļotajai Lienei Skulmei, nu jau aizgājis pavisam tālu - neizslēdz iespēju sarīkot kautiņu Valmieras teātrī pat izrādes vidū.

"Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu. Un, iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes," tā "Facebook" šodien ierakstījis Kivičs.

Feisbukā pēc šī Kiviča jaunā ieraksta komentāri nu birst kā no pārpilnības raga - cilvēki brīdina, ka Andrim šādi draudi var beigties ar tiesu darbiem; citi bažījas, vai tiešām viņa profils nav uzlauzts; vēl citi satraucas, vai mūziķis nav pārāk aizrāvies ar uzmundrinošu dzērienu lietošanu.