foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"KPV LV" deputāta kandidāts Kivičs satrakojies pavisam - jau publiski draud ar kautiņu teātrī
Slavenības
2019. gada 9. janvāris, 12:29

"KPV LV" deputāta kandidāts Kivičs satrakojies pavisam - jau publiski draud ar kautiņu teātrī

Jauns.lv

Mūziķis un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs, satrakojies par interneta asprāša joku, kas veltīts viņa mīļotajai Lienei Skulmei, nu jau aizgājis pavisam tālu - neizslēdz iespēju sarīkot kautiņu Valmieras teātrī pat izrādes vidū.

"Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu. Un, iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes," tā "Facebook" šodien ierakstījis Kivičs.

Vakar Kivičs internetā jau sacēla varenu trādirīdi, meklēdams "Facebook" konta "Liktenigais" īpašnieku. Andris savos sociālo tīklu kontos vairākkārt publicējis bildi, lūdzot palīdzību atrast cilvēku, kurš izdarījis pāri viņam, aizskarot mīļoto sievieti.

"Liktenīgā" joka pamatā izmantota sociālajos tīklos regulāri lietota karikatūra, kurā nāve ar izkapti (šoreiz ar Lienes Skulmes seju) virzās no vienām durvīm pie nākamajām. Interneta asprātis pamanījis līdzību, ka Lienei savulaik bijušas attiecības ar aktieri Andri Buli, tāpēc uzdod interneta komentētājiem jautājumu, kurš būs nākamais "Andris".

Kivičam nešķiet piemēroti, ka viņa mīļotā sieviete, kura ir trīs bērnu māte, šajā karikatūrā tiek kariķēta kā nāve. Andris piebilst, ka vajadzētu joka autoru iekaustīt uz ielas, kas gan kādreizējam sportistam, mūziķim, raidījumu vadītājam, politiķim nebūtu pirmā reize, kad konfliktsituācijas tiek risinātas ar dūrēm.

Nu izskatās, Kivičs, kas pirms vēlēšanām pat kā partijas "KPV LV" pārstāvis piedalījās kultūrpolitikai veltītās debatēs, gatavs dūres vicināt atkal, jo laikam beidzot noskaidrojis, ka konta "Liktenigais" īpašniekam ir kāda saistība ar Valmieras Drāmas teātri.

Feisbukā pēc šī Kiviča jaunā ieraksta komentāri nu birst kā no pārpilnības raga - cilvēki brīdina, ka Andrim šādi draudi var beigties ar tiesu darbiem; citi bažījas, vai tiešām viņa profils nav uzlauzts; vēl citi satraucas, vai mūziķis nav pārāk aizrāvies ar uzmundrinošu dzērienu lietošanu.