foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Andželinai Džolijai ne pārāk labi padodas gatavot - ģimene brokastot dodas ārpus mājām
Andželina Džolija ar jaunākajiem bērniem: (no kreisās) Noksu, Zaharu, Šilo un Vivjenu.
Slavenības
2019. gada 4. janvāris, 07:25

Andželinai Džolijai ne pārāk labi padodas gatavot - ģimene brokastot dodas ārpus mājām

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija nekad nav slēpusi, ka neprot gatavot. Tikai pēdējo gadu laikā viņa saņēmusies un šo to iemācījusies par prieku saviem sešiem bērniem, kas mammai aktīvi palīdz virtuves darbos. Nesen aktrise kopā ar jaunākajām atvasēm atpazīta Losandželosas ielās, kad devās kopīgi brokastot ārpus mājām.

Andželina Džolija ir talantīga aktrise, viņa izmēģinājusi savas dotības arī režijā un vairākkārt atzinīgi novērtēta kā ANO labas gribas vēstnese. Aktrisei piemīt daudz talantu, taču ēst gatavošana nav pieskaitāma pie tiem.

Andželina Džolija ar bērniem dodas brokastot uz pilsētu

gallery icon
24

Kad Džolijai izveidojās attiecības ar aktieri Bredu Pitu un ģimenē ienāca pirmie bērni, aktrise neslēpa, ka neprot gatavot. Viņiem ģimenē ir savs šefpavārs, kas rūpējas par ēdienreizēm.

Tiesa, pirms dažiem gadiem Andželina Džolija iemācījās šo to pagatavot. Viņa pat apmeklēja īsus kulinārijas kursus, kurus privāti pasniedza viņas pašas personīgais pavārs. Aktrise atzīst, ka bērni ļoti priecājas, ja mamma šo to saņemas pagatavot, ar lielu prieku viņu atbalstot un esot lieli palīgi virtuves darbos.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Ikdienas darbiem Džolija vairāk pievērsās pēc šķiršanās no Breda Pita. Tolaik izdevumam „Vanity Fair” viņa atzina, ka pieņēmusi lēmumu uz kādu laiku atlikt malā karjeru, lai vairāk būtu kopā ar bērniem un par viņiem pati rūpētos.

„Es vēlos iemācīties pagatavot pienācīgas brokastis un rūpēties par māju,” apņēmības pilna bija aktrise. „Pēc bērnu lūguma es apmeklēju kulinārijas nodarbības. Kad eju gulēt, es sev vaicāju: vai šodien paveicu lielisku darbu kā mamma jeb šī bija tikai viduvēja diena?”

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

„Es jau deviņus mēnešus cenšos būt laba mājas darbos: sakopšanā aiz suņa, trauku mazgāšanā un pasaciņu lasīšanā pirms gulētiešanas,” pirms dažiem gadiem atzinās aktrise. „Man visas šīs lietas padodas aizvien labāk.”

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon
15

Džolijas meitas pērk pārtiku un drēbes trūcīgajiem

Kad aktrises Andželinas Džolijas meitas Šilo un Zahara viesojās pie mammas Kambodžā, kur viņa strādāja pie filmas, meitenes redzēja, kā ...

gallery icon
10

Kā Pita un Džolijas lielā saime dodas uz pārtikas veikalu

gallery icon
14