foto: 4CRNS, WCP, Javiles / BACKGRID/A/ Vida Press
„Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte nomainījusi meiteni
Kristena Stjuarte ar jauno draudzeni Sāru Dinkinu.
Slavenības
2018. gada 29. decembris, 12:40

„Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte nomainījusi meiteni

Jauns.lv

Sāgas „Krēsla” aktrise Kristena Stjuarte ilgāku laiku bija kopā ar „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu. Tagad viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība – stiliste Sāra Dinkina.

Kristena Stjuarte ar jauno draudzeni Sāru Dinkinu

gallery icon
58

Aktrise Kristena Stjuarte un stiliste Sāra Dinkina šobrīd šķiet nešķiramas. Pēdējo dažu nedēļu laikā abas jaunās sievietes redzētas kopīgi dodamies pastaigās, apmeklējam manikīra salonus, restorānus un Ziemassvētku vakarā iepērkamies pārtikas veikalā.

Stjuartes zināmākās un vairāk apspriestās attiecības bija ar filmas „Krēsla” kolēģi Robertu Patinsonu. Viņi iepazinās filmēšanas laukumā 2008. gadā un drīz vien kļuva par pāri arī dzīvē. 2013. gadā Stjuarte un Patinsons izšķīrās. Trīs gadus ilgušajam mīlas stāstam pienāca beigas, kad atklājās, ka Stjuarte ļāvusies dēkai ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” režisoru Rūpertu Sandersu. Pāris gan vēlāk salaba, taču īslaicīgi.

foto: Bitte Fotovermerk/REX/ Vida Press
Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons filmas „Krēsla” pirmizrādes vakarā 2008. gada decembrī.

Otras nopietnākās attiecības Stjuartei bija ar „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu, kurai savulaik bija īslaicīgs romāniņš ar skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Kristena Stjuarte un Stella Maksvela.

Runā, ka Stjuarte un Maksvela izšķīrušās šā gada rudenī, taču saglabājušas draudzīgas attiecības. Aktrises jaunā mīlestība Sāra Dinkina ir stiliste un bloga „Fancy Hipster” veidotāja. Dinkina blogā raksta par „apslēptajiem talantiem, pirms viņi iemantojuši lielāku atpazīstamību”.

View this post on Instagram

Nothing to wine about

A post shared by Sara Dinkin (@saradinkin) on

Sāra ir liela suņu mīļotāja un savā „Instagram” profilā regulāri liek bildītes ar jauno kucēnu Veilonu, kuru dēvē par savu „dēliņu”. Viņai ir arī suns Sevens, kuru Dinkina uzskata par savu „dvēseļu biedru”.

Kristena Stjuarte un Stella Maksvela

Kopš 2016. gada decembra sāgas „Krēsla” aktrisi Kristenu Stjuarti vieno romantiskas jūtas ar dziedātājas Mailijas Sairusas bijušo meiteni „Victoria’s Secret” ...

gallery icon
17

Kristena Stjuarte izlādē dusmas pēc šķišanās no Roberta Patinsona

gallery icon
8

Skandāls! Kristena Stjuarte krāpusi Patinsonu ar precētu vīrieti

gallery icon
42