foto: Ekrānuzņēmums
Dziesminieks Imants Daksis pāsteidz - no kliedzošā folka pievērsies seksuālajam sintīpopam
Mūzika
2018. gada 10. decembris, 11:33

Dziesminieks Imants Daksis pāsteidz - no kliedzošā folka pievērsies seksuālajam sintīpopam

Jauns.lv

Kliedzošā folka, akustiskā tehno un šamaniskās popmūzikas pamatlicējs un vienīgais pārstāvis Latvijā Imants Daksis ķēries pie jauna izaicinājuma - kļuvis par seksuālā sintīpopa trio "The Bubble Gum ExpLOTION" dalībnieku.

"The Bubble Gum ExpLOTION", ko veido dziesminieks Imants Daksis, elektroniskās mūzikas mākslinieks un producents Mr. Myster, īstajā vārdā Matīss Runtulis, un Anna Kalnaa, pat jau iekakstījuši savu debijas albumu - "SeXpLOTION".

Albuma ierakstā dzirdamas vēl sešas dažādu balsu īpašnieces - Līva Kolmane, Elza Rozentāle, Ulrika Skakovska, Gabriella Spadafora, Daniela Vetra un Lāsma Viļumsone.

Kā teikts grupas izplatītajā preses relīzē, "ekstravagantā sintīpopa trio "The Bubble Gum expLOTION" brīvdomības, seksa un nepieradinātas erotikas caurstrāvotajā debijas albumā “SeXpLOTION” apkopotas 11 seksuālās enerģijas caurstrāvotas kompozīcijas, t.sk. “Es būšu Tavs vergs”, “Saldējums”, “Limonāde”, kā arī apvienības jaunākais singls “Seksuālā būtne". Norādīts arī, ka katra grupas uzstāšanās ir ar hipnotiskiem ritmiem piepildīta mežonīga performance, kuru ir vērts nepalaist garām.