Mūzika
2018. gada 6. decembris, 20:50

Nedēļu pirms "Prāta vētras" koncerta Maskavā uz to atlikušas tikai 26 brīvas vietas

Jauns.lv

Krievijas mediji un ziņu aģentūras šonedēļ informē par Maskavā gaidāmo "Prāta vētras" jeb "Brainstorm" koncertu, atzīmējot, ka Rīgā viņu šovs spējis pulcēt 60 000 cilvēku lielu auditoriju.

"Brainstorm" 29. novembrī ar panākumiem uzstājās Sanktpēterburgā, un 13.decembrī paredzēts koncerts Maskavas koncertzālē "Crocus City Hall". Kā novēroja Jauns.lv, šīs halles ietilpība ir 7500 vietu, un teju visas biļetes jau izpirktas - ceturtdien atlikušas bija vien 26 brīvas biļetes. Biļešu cena svārstās robežās no 2000 līdz 4000 Krievijas rubļiem jeb 25-50 eiro par vienu. 

Latvijas populārākā grupa kaimiņvalstī viesojas ar šovu albuma "Wonderful Day" tūres ietvaros. Preses relīzē "prātnieki" sola maskaviešiem vērienīgu šovu un dažādus pārsteigumus.

Jau vēstīts, ka iepriekš "Prāta vētras" uzstāšanās Krievijā, kas ar savu agresiju pret citām valstīm izpelnījusies starptautisku, tostarp Latvijas, nosodījumu, mūsu valstī daudziem šķiet neizprotama. Paši mākslinieki gan vairākkārt norādījuši, ka mūzikas un mākslas valodu nedrīkst jaukt ar politiku. 

Savukārt izpirktās biļetes uz Maskavas koncertu rāda, ka šo Latvijas grupu Krievzemē tik tiešām gaida un mīl.

"Prāta vētras" koncerts Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē savu "Skārda bungu tūri" ar koncertu Rīgā 60 000 skatītājiem noslēdza pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra"

gallery icon
231

Filmas "Prāta Vētra: starp krastiem" prezentācija

2015. gada 29. oktobrī “Kino Citadele” notika dokumentālās filmas “Prāta Vētra: starp krastiem” prezentācija, ko apmeklēja grupas “Prāta vētra” puiši, ...

gallery icon
53