foto: Shotbyjuliann / SplashNews.com/ Vida Press
Režisors Kventins Tarantino apprec izraēliešu dziedātāju
Kventins un Daniela kāzu dienā.
Slavenības
2018. gada 29. novembris, 12:57

Režisors Kventins Tarantino apprec izraēliešu dziedātāju

Jauns.lv

28. novembrī Losandželosā par precētu vīru kļuvis kulta režisors Kventins Tarantino (55) - viņš par sievu apņēmis izraēliešu dziedātāju Danielu Piku (35).

Kventins un Daniela iepazinās 2009. gadā, kad Tarantino bija devies uz Izraēlu reklamēt savu jaunāko filmu "Inglorious Basterds". Par pāri gan viņi esot kļuvuši krietnu laiku vēlāk - 2016. gadā.

Kventina Tarantino un Danielas Pikas kāzas

2018. gada 28. novembrī Losandželosā par precētu vīru kļuva režisors Kventins Tarantino - viņš par sievu apņēmis izraēliešu dziedātāju Danielu ...

gallery icon
11

Vēl pēc gada viņi paziņoja par saderināšanos, sarīkojot vērienīgu ballīti, kurā klāt bija gan Uma Tūrmane, gan Brūss Viliss, gan Semjuels L. Džeksons. Tā nu saderināšanās ballīte izvērtās teju par leģendārās filmas "Lubene" zvaigžņu salidojumu.

Nu Tarantino un Pika beidzot mijuši laulības gredzenus - tikai dažas dienas pēc tam, kad noslēgusies režisora jaunākās filmas "Once Upon A Time in Hollywood" uzņemšana.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Tarantino šīs ir pirmās kāzas - līdz šim viņš pie altāra nekad nav devies, apgalvojot, ka darbs viņam ir pirmajā vietā un važot sevi laulības valgiem nav laika.