foto: Publicitātes (Vika Anisko)
FOTO: modes mīļotāji pulcējas pašmāju zīmola "M-Couture" jaunā veikala atvēršanā
Slavenības
2018. gada 28. novembris, 12:29

FOTO: modes mīļotāji pulcējas pašmāju zīmola "M-Couture" jaunā veikala atvēršanā

Jauns.lv

24. novembrī atvērts Latvijas zīmola "M-Couture" jaunais veikals. Tas ir zīmola pirmais boutique, kas piedāvā ne tikai "M-Couture" pret-a-porter kolekcijas, bet arī pakalpojumu made-to-measure jeb veidotā dizaina apģērba pielāgošanu klienta mērījumiem.

"M-Couture" 100 kvadrātmetru plašā veikala dizainu ir veidojis talantīgais un pieprasītais dizainers Gļebs Šeglovs.

Latvijas zīmola "M-Couture" jaunā veikala atvēršanas svētki

2018. gada 24. novembrī atvērts Latvijas zīmola "M-Couture" jaunais veikals. Tas ir zīmola pirmais boutique, kas piedāvā ne tikai "M-Couture" ...

gallery icon
125

"Mums ir laimējies vairākas reizes", stāsta zīmola veidotāja Jūlija Malahova. "Ideja atvērt patstāvīgu veikalu bija radusies jau sen, ļoti ilgi meklējām ideālu veikala atrašanās vietu.  Aplūkojot telpas Strēlnieku ielā 2A, uzreiz sapratu, ka šī vieta veikalam būs piemērotākā, jo šajā ielā atrodas vairāki ļoti labi veikali. Uzreiz uzrunāju dizaineri Gļebu Šeglovu, kurš rekorda ātrumā radīja boutique vīziju, kas zibenīgi tika realizēta. Mūsu redzējums par boutique dizainu saskanēja, tāpēc darbi raisījās ļoti viegli un ātri."

Veikalā redzamās mēbeles, kā arī "Tom Dixom" paklājs, ir izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma, savukārt metāla konstrukcijas un unikālo spoguli radījuši Latvijā labākie profesionāļi pēc dizainera veidotajām skicēm. Kopējais interjers veido nevainojamu mājvietu "M-Couture" apģērbiem un nepiespiestu atmosfēru, lai klientes nesteidzīgi varētu izvēlēties nākamo pirkumu vai veikt mērījumus ideālās kleitas radīšanai.

Svinīgo atklāšanas pasākumu apmeklēja daudzi modes zinātāji un dizaina cienītāji. Zīmola "M-Couture" mūza un uzticīgā kliente Guna Leiškalne-Roka atklāj: "Ar zīmolu "M-Couture" un tā dizaineri Jūliju mani saista ilggadēja draudzība un sadarbība. Par jaunā veikala atvēršanu esmu ļoti priecīga un zinu, cik daudz tajā ir ieguldīts. Veikalā pieejamā kolekcija ir mana līdz šim mīļākajām.”

"M-Couture" dizainere Jūlija Malahova modes mākslai iedvesmojusies jau no bērnības. Modes zīmols "M-Couture" tika dibināts 2012. gadā, kad Jūlija plašākai sabiedrībai prezentēja savu pirmo kolekciju, piedāvājot klasiski sievišķīgu eleganci mūsdienīgā izpildījumā, ko līdz pat šodienai raksturo pasteļtoņu kleitas, zīmuļveida svārki, ādas elementi un smalki izstrādātas detaļas.