foto: Mārtiņš Ziders
Gunārs Kalniņš atkal iebraucis Latvijā: "Vienmēr prieks satikt savējos"
Gunārs Kalniņš, satiekot koncerta aizkulisēs dziedātāju Ievu Sutugovu, mīļi viņu apskāva, neslēpjot sajūmu par atkalredzēšanos.
Slavenības
2018. gada 19. novembris, 10:01

Gunārs Kalniņš atkal iebraucis Latvijā: "Vienmēr prieks satikt savējos"

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs Gunārs Kalniņš jau daudzus gadus dzīvo Spānijā un tikai retu reizi ierodas Latvijā, kur apciemo radus un draugus. Un šur tur uzstājas. Viņš atzīst, ka būt projām no dzimtenes nav grūti, taču savējos satikt priecājas vienmēr.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gunārs Kalniņš Latvijā bija ieradies, lai kopā ar citiem mūziķiem uzstātos dižkoncertā "Latvijas gadsimts".

Latviešu populārās mūzikas dižkoncerts "Latvijas gadsimts"

gallery icon
83

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Gunārs atzina, ka viņš, lai arī Latvijā nedzīvo jau vairākus gadus, šo simtgadi jūt kā lielus svētkus: „Tas ir milzīgs notikums. Lai gan dzimtenē nedzīvoju un ikdienā svētku noskaņu neredzu, to vairāk jūtu iekšēji, tagad vēl uzstājos arī svētku koncertā.”

Unikālā dižkoncerta "Latvijas gadsimts" aizkulises

Latvijas simtgades priekšvakarā – 2018. gada 9. novembrī "Arēna Rīga" telpās notika viens no Latvijas 100 gades svinību centrālajiem notikumiem ...

gallery icon
66

Mūziķis Latvijā ieradies uz pavisam īsu laiku. „Uz Ziemassvētkiem atgriezīšos, lai atkal uzstātos. Pārsvarā dzīvoju Spānijā un Berlīnē. Vai, uzturoties citur, man nepietrūkst dzimtenes? Bez Latvijas ir citādi... Esmu jau, protams, pa šiem gadiem pieradis. Es ātri iedzīvojos jebkurā vietā, pielāgojos jebkurai situācijai, tāpēc man būt ārpus dzimtenes nav grūti. Nenoliegšu, ir milzīgs prieks satikt draugus, kolēģus mūziķus. Viņi visi man mīļi jau kopš seniem laikiem,” saka Gunārs.

foto: Mārtiņš Ziders
„Kā Ieviņa ir izaugusi... Atceros konkursus, kuros kopā piedalījāmies. Prieks, ka viņa izveidojusies par stabilu mākslinieci. Augumā gan mēs abi esam tādi pundurīši,” nosmej Gunārs.