40 gadu vecais Gobzems arvien vairāk sāk izskatīties pēc Šlesera
Slavenības
2018. gada 30. oktobris, 06:44

40 gadu vecais Gobzems arvien vairāk sāk izskatīties pēc Šlesera

Jauns.lv

Uz Ministru prezidenta amatu kandidējošais advokāts Aldis Gobzems (40) gadu gaitā piedzīvojis krasas vizuālās pārvērtības. Ir iespaids, ka viņa seja transformējas, un pietrūkst vēl tikai pāris rievu pierē, lai varētu teikt – izspļauts Šlesers!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā izpētījis žurnāls "Kas Jauns", Aldis Gobzems bijis gan romantisks blondīns ar rozā kaklasaiti, gan kalsns švītiņš ar izteiksmīgām brillēm. Bet, esot advokāta ampluā – tumšā uzvalkā ar balto kreklu –, īsts siržu lauzējs.

Tik dažādais Aldis Gobzems laika griežos

Pasniedzējs, direktors, advokāts, politiķis un premjera kandidāts - kā laika gaitā mainījies Aldis Gobzems.

gallery icon
16

Ikdienas stilā bija redzams, ka jaunajam, daudzsološajam advokātam patīk pucēties un ar savu stilu izcelties pelēkajā masā. Komunicējot viņš bieži smaidīja, radot patīkamu sirsnīga un atvērta cilvēka iespaidu. Kādā intervijā viņš pat demonstrēja, ka ir apāvis krāsainas zeķes, bet fotosesijā atļāvās nodarboties ar ūdenssportu, ģērbies uzvalkā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Daudz nopietnāks kā stilā, tā uzvedības un runas manierē Aldis Gobzems kļuva aptuveni 35 gadu vecumā, kad pēc lielveikala "Maxima" sabrukšanas Zolitūdē jaunais advokāts sevi skaļi pieteica, solot bez atlīdzības cīnīties par traģēdijā bojāgājušo ļaužu tuvinieku juridisko aizstāvību.

Protams, nonākot biežāk publiskas uzmanības lokā un runājot par nopietnām lietām, Gobzems vairs neatļāvās puiciskas pašizpausmes apģērbā un uzvedībā. Turklāt Aldis nu jau ir arī tētis. Pirms nepilniem trim gadiem advokāts kļuva par tēvu pirmdzimtajai meitai, bet nākamgad Alda un viņa sievas Kristas laulībā pasaulē gaidāma otra atvase.

Kā redzams, nu, sasniedzot 40 gadu slieksni, viņš jau izskatās kā īsts vīrietis, ne vairs sapucēts un koķets smukpuisītis. Starp citu, daudzi ļaudis ir ievērojuši, ka pēdējā laikā Alda Gobzema vaibsti un mīmika sāk atgādināt ekspolitiķa Aināra Šlesera seju. Pat matu sasuku viņš izvēlas ļoti līdzīgu Šlesera iecienītajai.

Salīdzinot Gobzema agrāk un tagad tapušās fotogrāfijas, patiešām ir iespaids, ka politiķa seja transformējas. Tas arī nav brīnums, jo Gobzems sevi politikā piesaka tikpat skaļi un pārliecinoši kā buldozers Šlesers 2010. gada Saeimas vēlēšanās, kurš, solot Latviju padarīt par labklājības zemi, arī tiecās pēc premjerministra krēsla.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās