Valdis Škutāns, sievas iedvesmots, trīs nedēļās nomet 10 kg! FOTO
Valdis Škutāns pagājušā gada rudenī un tagad.
Slavenības
2016. gada 19. februāris, 05:13

Valdis Škutāns, sievas iedvesmots, trīs nedēļās nomet 10 kg! FOTO

Jauns.lv

Godalgotais dejotājs Valdis Škutāns (30), kas pēc aktīvo sporta deju gaitu beigšanas iedzīvojies pamatīgā liekajā svarā, nu ik dienas zaudē pa kādam gramam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Škutāns Latvijā kļuva plašāk pazīstams 2007. gadā, kad piedalījās TV šovā „Dejo ar zvaigzni” un pārī ar Ivetu Feldmani ieguva otro vietu. Tagad Valdis savos 30 gados pavisam vairs neizskatās tāds, kādu TV skatītāji atceras viņu no šoviem „Dejo ar zvaigzni” un „Latvijas princese”. Jau pirms pāris gadiem Latvijas princi bija grūti atpazīt. Reti kurš spēja noticēt, ka vīrs ar apaļajiem, tumšas bārdas rugājiem klātajiem vaigiem un palielo vēderiņu ir tas pats staltais dejotājs.

Pirms deviņiem gadiem Škutāns stāstīja, ka viņa normālais svars ir ap 80 kilogramiem. 2015. gada nogalē Valdis svēra jau krietni virs 100 kilogramiem. Pērn Valdis apprecējās ar kāzu rīkotāju Alisi Kolosovu, un jaunā sieva, raizējoties par laulātā drauga veselību, aizvadītā gada nogalē viņu pamudinājusi tikt vaļā vismaz no daļas liekā svara. „Šim pasākumam piegāju ļoti nopietni, kā kārtīgs sportists. Apzinājos, uz ko braucu un ka tā gluži nebūs atpūta, bet gan ļoti nopietns darbs ar sevi,” atzīst Valdis, kurš savu tievēšanas kompleksā gūto pieredzi aprakstījis „Vitalitātes akadēmijas” Facebook lapā.

Pirmajā nedēļā Valdis zaudēja aptuveni kilogramu dienā, kas esot bijis ļoti motivējoši. „Sāku justies labāk, jo organisms bija sācis attīrīties. Novērtēju arī to, ka beidzot naktīs varēju normāli izgulēties. Nedaudz apņēmību un cīņas sparu iedragāja brīži, kad svars nekritās, taču pamazām organisms atjaunojās, un trešajā nedēļā svars nāca nost apmēram pa 300–500 gramiem dienā,” pieredzē dalās Škutāns.

Pēc tievēšanas programmas Valdis pilnībā atteicies no miltu produktiem, desertiem un vairs nedzer alu, lai gan tas ļoti garšojis.

Plašāk par Valda Škutāna piedzīvojumiem tievējot, lasiet žurnālā „Kas Jauns”


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Academyvitality.com