foto: Publicitātes
Viktorijas Bekhemas modes zīmola desmitgades jubilejas skatē uz mēles arī latviešu modele
Slavenības
2018. gada 30. septembris, 10:44

Viktorijas Bekhemas modes zīmola desmitgades jubilejas skatē uz mēles arī latviešu modele

Jauns.lv

Šomēnes Londonas Modes nedēļā zīmīgs notikums bija kādreizējai "Spice Girls" dziedātājai Viktorijai Bekhemai - viņas zīmolam bija desmitgades jubilejas skate. Un tajā viņai palīdzēja arī kāda latviete.

Viktorija savu dizaineres karjeru sāka 2008. gadā ar zīmolu "Victoria Beckham", ik gadu prezentējot divas kolekcijas Ņujorkas Modes nedēļas ietvaros. Pat skepses pilni modes kritiķi tika atzinuši - Viktorijai ir talants. Slavenību draugu loks palīdzēja Viktorijai iegūt publicitāti un atpazīstamību, kā rezultātā šobrīd zīmola apgrozījums gadā sasniedzis jau 60 miljonus dolāru.

Par 2019. pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijas vietu tika izvēlēta Londona - zīmola desmitgades jubilejas kolekciju dizainere veltījusi savai dzimtenei. Savukārt par pirmo modeli skatē tika izvēlēta pasaulē pazīstamā 90. gadu supermodele Stella Tenenta, kurai sekoja modele no Latvijas - Alise Annija Daugule ("DANDY Models Riga").

foto: Publicitātes

Alisei Annijai Daugulei, meitenei no Limbažiem, šī ir pirmā modes nedēļa ārpus dzimtenes. Pirms vairākiem gadiem noskautota Rīgā, Alise kā aģentūras "DANDY Models Riga" modele uzsāka savu karjeru un jau pavisam drīz piedalījās "Riga Fashion Week", prezentējot tādus zīmolus kā "OneWolf", "M-Couture" un "Lena Lumelsky". 

Modele Alise Annija Daugule Londonas Modes nedēļā

Latviešu modele Alise Annija Daugule Londonas Modes nedēļas 2019. gada pavasara/vasaras kolekciju skatēs.

gallery icon
7

Alise atklāj, ka būt uz mēles kopā ar pasaules līmeņa topmodelēm bijis negaidīts un liels piedzīvojums, savukārt, kā stāsta modeļu aģentūras "DANDY" vadītājs Nils Raumanis, kurš Alisi pirmoreiz ieraudzījis pirms trim gadiem un uzaicinājis iesaistīties modes industrijā, Alises atrašanās pasaules modes notikumu centrā šogad nav nejauša sakritība vai sagadīšanās, bet gan vairāku gadu rūpīgs, mērķtiecīgs darbs, kura fantastiskos pasaules līmeņa rezultātus šobrīd varam vērot un tuvākajā laikā noteikti sagaidīsim vēl lielākus starptautiska līmeņa panākumus.

foto: Publicitātes
Modes skates laikā sievu Viktoriju atbalstīja arī pasaulē pazīstamais futbolists Deivids Bekhems, kurš kopā ar četriem bērniem ieņēma vietas pirmajā rindā.

Modes skates laikā sievu Viktoriju atbalstīja arī pasaulē pazīstamais futbolists Deivids Bekhems, kurš kopā ar četriem bērniem ieņēma vietas pirmajā rindā un ar skaļām ovācijām sagaidīja lauleni skates noslēgumā.