foto: REUTERS/SCANPIX
Visiem patīk hercogiene Megana, tikai prinča Harija draugiem ne
Megana neatzīst dzīvnieku nogalināšanu prieka pēc, bet prinča Harija draugi ir dedzīgi medību piekritēji. Arī politiskie uzskati simpātiskajai amerikānietei nesakrītot ar vīra britu draugiem.
Slavenības
2018. gada 20. septembris, 16:16

Visiem patīk hercogiene Megana, tikai prinča Harija draugiem ne

Jauns.lv

Lai gan jaunā Saseksas hercogiene Megana apbūrusi teju pusi pasaules un izpelnījusies miljoniem fanu mīlestību, prinča Harija draugi, visticamāk, nebūs atrodami viņu skaitā. Viņiem esot „zināmas problēmas” ar Harija sievu.

Prinča Harija draugiem, kuru skaitā ir miljardieri un dedzīgi mednieki, esot „domstarpības” ar jauno Saseksas hercogieni un viņas politiskajiem uzskatiem.

Rakstniece un karaliskās ģimenes tuva draudzene lēdija Kolīna Kempbela norādījusi, ka prinča Harija draugu lokam „domstarpības ar Meganu” ir galvenokārt politisko uzskatu nesakritības dēļ. „Viņa ir liberāli noskaņota, un šī modīgie kreisie uzskati nav pieņemami dažiem Harija draugiem,” portālam „The Daily Beast” apliecinājusi rakstniece Kempbela.

„Harijs Meganu iepazīstinājis ar visiem draugiem – ballītēs, kāzās un privātās vakariņās. Taču viņa ir noskaņota pret daudzām lietām, ap ko griežas Harija draugu pasaule, kā, piemēram, medībām.”

foto: REUTERS/SCANPIX

Vērts atzīmēt, ka Harijs ir (tagad varbūt jāsaka „bija”) prasmīgs šāvējs – šis fakts gadu gaitā raisījis daudz strīdīgu diskusiju sabiedrībā. Taču pērn princis izlaida gadskārtējās medības, kas karalienes īpašumā Sandringemā tiek rīkotas Otrajos Ziemassvētkos.

Viņam no šīs izpriecas aizvadītā gada decembrī palūgusi atteikties dzīvniektiesību aktīviste līgava, un viņš bez iebildumiem piekritis. Vien dažas nedēļas pirms tam Harijs ar draugiem bija devies medību braucienā uz Vāciju, kur it kā esot nogalinājis 15 mežacūku.

foto: Vida Press
Harijs Meganu ir iepazīstinājis ar visiem saviem draugiem.

Ja neskaita medības, Meganas bēdīgi slavenais tēvs, kurš netur mēli aiz zobiem, vērsis uzmanību uz Harija politisko pārliecību. Šā gada vasarā, viesojoties TV šovā „Good Morning Britain”, Tomass Mārkls pastāstījis, ka telefonsarunā Harijs viņam esot ieteicis „dot Donaldam Trampam iespēju”. Vai tas bija tikai optimistisks ieteikums bez jebkādiem zemtekstiem vai izrādīts atbalsts Trampam, nav zināms.

Atgādināsim, ka britu karaļnama pārstāvjiem nav pieņemts publiski izrādīt simpātijas pret kādu no politiskajiem spēkiem. Šo iemeslu dēļ karaliskā ģimene arī nekad nepiedalās vēlēšanās.

foto: REUTERS/SCANPIX