foto: Vida Press
Andželina Džolija vēlas „sadziedēt ģimeni“ un uzteic darbu slavenību aprindās populārākajai šķiršanās lietu advokātei
Aktrise Andželina Džolija nomainījusi sev advokāti šķiršanās lietā.
Slavenības
2018. gada 29. augusts, 09:55

Andželina Džolija vēlas „sadziedēt ģimeni“ un uzteic darbu slavenību aprindās populārākajai šķiršanās lietu advokātei

Jauns.lv

Žurnāls „People” informē, ka Holivudas aktrise Andželina Džolija un slavenību aprindās augstu vērtētā šķiršanās lietu advokāte Lora Vasere, kuru aktrise bija nolīgusi kopš 2016. gada pārstāvēt savas intereses, pārtraukušas sadarbību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms nepilna mēneša parādījās baumas, ka aktrises Andželinas Džolijas attiecības ar advokāti Loru Vaseri kļuvušas ļoti saspīlētas. Daži apgalvoja, ka Vasere esot uzteikusi darbu pie savas slavenās klientes, turpretī aktrisei tuvu stāvošas personas apliecināja, ka tā neesot taisnība, Džolija tikai izvēlējusies savai komandai piesaistīt vēl vienu advokāti.

foto: Vida Press
Andželina Džolija ar meitām Šilo, Zaharu un Vivjenu, un dēlu Noksu dodas uz kino šā gada 18. augustā.

Tagad žurnāla „People” rīcībā nonākusi informācija, ka Džolija un Vasere patiešām sadarbību pārtraukušas, un turpmāk aktrisi un viņas intereses šķiršanās jautājumos tiesā pārstāvēs advokāte Samanta Bleja Dedžīna.

„Oskara” balvas laureātes „galvenā prioritāte aizvien ir ģimenes sadziedināšana”, apliecinājis paziņa, norādot, ka jaunā advokāte šajā jautājumā esot lielāka eksperte.

foto: Vida Press
Slavenību aprindās augstu novērtētā šķiršanās lietu advokāte Lora Vasere.

„Andželina nolēmusi mainīt savu advokāti Loru Vaseri pret Samantu Bleju Dedžīnu, jo Samanta ir eksperte aizsardzības un bērnu interešu pārstāvēšanā,” norādījusi 43 gadus vecās sešu bērnu māmiņas pārstāve Mindija Baibaja. „Andželina ļoti atzinīgi vērtē Loras sadarbību lietas pārejas periodā aizvadītajās nedēļās.”

„Andželina nolēma par galveno pārstāvi savā lietā iecelt Samantu,” kāds Džolijai un Pitam tuvs cilvēks norādījis žurnāla „People” reportierim. „Viņa iecēla Samantu par galveno jau pirms mēneša, un šī mēneša laikā lieta pilnībā pārgājusi Samantas rīcībā.”

„Viņa paļaujas uz Samantas padomiem un uzskata, ka vislabāk būs, ja Samanta pārņems lietu,” komentējis paziņa.

foto: Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits 2014. gadā.

Andželina Džolija un Breds Pits aizvien turpina tiesāties par aizbildnības tiesībām pār saviem sešiem bērniem – Medoksu (17), Paksu (14), Zaharu (13), Šilo (12) un 10 gadus vecajiem dvīņiem Vivjenu un Noksu.

„Andželinai aizvien galvenā prioritāte ir ģimenes sadziedināšana,” norādījis paziņa. „Viņa turpina atbalstīt bērnu izlīgšanu ar tēvu.”

Jūnijā abi laulātie nespēja vienoties bērnu aizbildnības jautājumos, tāpēc tiesa piesprieda Džolijai nodrošināt regulāras tikšanās ar tēvu un aizliedza lasīt bērnu saraksti ar tēvu mobilajos tālruņos.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Vēlāk Džolijas jaunā pārstāve iesniedza tiesā prasību, norādot, ka Breds Pits kopš šķiršanās nav maksājis „jēgpilnu” bērnu uzturēšanas naudu. Kad Pita pārstāvis atbildēja, ka viņa klients šķirtajai sievai samaksājis vairāk nekā deviņus miljonus dolāru, Samanta Bleja Dedžīna atzīmēja, ka astoņi no tiem izsniegti kā aizdevums jaunas mājvietas iegādei, bet aizdevums nebūtu vērtējams kā alimenti.

Andželina Džolija Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija Svētā Paula katedrālē Londonā Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās.

gallery icon
32
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās