foto: Ekrānuzņēmums
Noklausies lipīgo meldiņu! Busulis iedziedājis jaunā LTV seriāla tituldziesmu
TV
2018. gada 28. augusts, 13:19

Noklausies lipīgo meldiņu! Busulis iedziedājis jaunā LTV seriāla tituldziesmu

Jauns.lv

Jau pēc nedēļas - 4. septembrī - skatītāju vērtēšanai tiks nodots jaunais LTV seriāls "Divi vienā". Nu klajā nākusi seriāla tituldziesma "Divatā", ko izpilda Intars Busulis. Mūziku sacerējis pieredzējušais producents Gints Stankevičs, bet vārdu autors ir Kaspars Markševics.

Latvijas Televīzija publicējusi dziesmas pilno versiju, kā arī video, kas ļauj ieskatīties seriāla fotosesijas aizkulisēs un jau ieraudzīt pirmos kadrus no paša seriāla.

Pie LTV1 skatītājiem seriāls nonāks 4. septembrī. "Divi vienā" režisē pieredzējusī tādu seriālu kā “Neprāta cena”, “Saplēstā krūze” un “UgunsGrēks” režisore Inta Gorodecka. Kopā ar viņu strādā liela daļa no bijušās “UgunsGrēka” komandas. Komanda sola – “Divi vienā” būs viegls stāsts par mums pašiem.

“Divi vienā” katru nedēļu no otrdienas līdz ceturtdienai to būs iespējams vērot tieši pirms “Panorāmas” – pulksten 20. Stāsta centrā ir divas ģimenes – Krūmiņu un Abuladžu. Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai “nocēlusi”, draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība – abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārvākusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris – Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens otrā rada interesi.

“Divi vienā” galvenās lomas atveido Lāsma Kugrēna, Indra Briķe, Jānis Jarāns, Jakovs Rafalsons, Līga Zeļģe un Ģirts Liuzniks.

foto: Publicitātes
Lauris un Anita - Ģirts Liuziniks un Līga Zeļģe.

Jaunajā seriālā redzēsim arī Mārtiņu Eglienu, Danu Lāci-Avotiņu, Ingu Alsiņu, Regīnu Devīti, Veroniku Plotņikovu un citus. Seriālā filmējas arī Ģirta Liuznika dēls Everts un aktrises Lienes Sebres meitiņa Emīlija. Kopā ar režisori pie scenārija strādā Gunta Kalniņa un Ivars Lūsis, savukārt dialogu autors ir aktieris un dramaturgs Artūrs Dīcis.