foto: Vida Press
Megana Mārkla nopirkusi sev ļoti īpaši dāvanu, ko plāno vēlāk nodot meitai
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 15. augusts, 06:32

Megana Mārkla nopirkusi sev ļoti īpaši dāvanu, ko plāno vēlāk nodot meitai

Kasjauns.lv

Pēc tam, kad seriālam „Suits” bija nofilmēta otrā sezona un gatavošanā bija trešā, Megana Mārkla, kura seriālā atveidoja Reičelu, iztērēja lielu naudu un nopirka sev „Cartier French Tank” rokas pulksteni. Šādi Megana atzīmēja seriāla grandiozos panākumus, bet nenovērtējami dārgajam laikrādim piešķīra vēl papildus vērtību – viņa plāno to vēlāk nodot meitai, kad viņai tāda būs.

„Man vienmēr bija kārojies „Cartier French Tank” pulkstenītis,” 2015. gadā, sarunā ar žurnāla „Hello!” reportieri izteicās tolaik vēl aktrise Megana Mārkla. „Kad es uzzināju, ka seriālam „Suits” taps vēl trešā sezona – tolaik tas šķita liels notikums – es pamatīgi iztērējos un nopirku divu krāsu pulkstenīti.”

„Cartier French Tank” („Cartier Tank Française”) rokas pulksteņus dēvē par klasiku. Piemēram, 18 karātu rozā zelta un tērauda modelis maksā 7 050 ASV dolāru.

Taču šajā stāstā pats aizkustinošākais ir gravējums, kādu Megana pasūtīja veikt pulkstenīša aizmugurē: „M.M. no M. M.”

Jau pirkuma brīdī Meganai bija padomā kaut kas ļoti īpašs. „Es plānoju rokas pulksteni kādu dienu nodot savai meitai,” viņa atklāja žurnāla „Hello!” intervijā. „Tā ir saikne, kas padara kādu mantu īpašu.”

foto: Vida Press
18 karātu dzeltenā zelta „Cartier French Tank” jeb „Cartier Tank Française” jau sen dēvē par klasiku.

Žurnāla „Harper’s Bazaar” darbinieki atraduši vēl kādu īpašu saikni, kas „Cartier” rokas pulksteņus vieno ar karaļnamu. Savulaik uz princeses Diānas rokas bieži varējis redzēt šī zīmola rokas pulkstenīti, kas, lai cik savādi nebūtu, – arī bija tā sauktais „Tank” modelis.

Vai Meganai jau tolaik zvaigznēs bija rakstīts, ka vienudien viņa pati būs daļa no britu karaliskās ģimenes?