foto: Vida Press
Džolija žēlojas, ka Pits nemaksā bērnu uzturnaudu
Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem Parīzē šā gada janvārī.
Slavenības
2018. gada 9. augusts, 07:48

Džolija žēlojas, ka Pits nemaksā bērnu uzturnaudu

Jauns.lv

Pagājuši jau gandrīz divi gadi, kopš Holivudas aktrise Andželina Džolija pieprasīja šķiršanos no vīra aktiera Breda Pita. Taču vienošanos bērnu aprūpes jautājumos viņi aizvien nespēj panākt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien aktrise Andželina Džolija iesniegusi tiesā prasību par bērnu uzturnaudas piedzīšanu no šķirtā vīra Breda Pita. Telekanāla „NBC News” rīcībā nonākusi informācija, ka iesniegumā aktrise norādījusi, ka vīrs jau pusotru gadu neesot maksājis „jēgpilnu” uzturnaudu par saviem sešiem bērniem – Medoksu, Paksu, Zaharu, Šilo, Noksu un Vivjenu. Viņa aicina palīgā tieslietu sistēmu, kas piespiestu bijušajam dzīvesbiedram to turpmāk maksāt ar tiesas lēmumu.

foto: Vida Press
Kāds no Breda Pita draugiem slavenību žurnālam „People” apliecinājis, ka aktieris vienmēr savas saistības pilda.

„Pitam ir pienākums maksāt bērnu uzturnaudu,” divu lapu garā izklāstā Losandželosas Augstākajai tiesai norādījusi Džolijas advokāte Samanta Bleja Dedžīna. „Pits nav maksājis jēgpilnu bērnu uzturnaudu kopš šķiršanās.”

Tā kā Pits tik ilgu laiku nav pienācīgi maksājis par savu bērnu uzturēšanu, Džolija vēlas panākt tiesas lēmumu, kas ar atpakaļejošu datumu liktu visu samaksāt.

Iesniegumā nav norādīts, ko advokāte domājusi ar „jēgpilnu” uzturnaudu, cik lielu summu viņa ar to domājusi.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Kāds no Pita draugiem norādījis, ka „Breds vienmēr pilda savas saistības”. Savukārt Džolijas pārstāvis slavenību žurnālam „Peole” izteicies, ka aktrise iesniegusi šādu prasību tikai, lai nodrošinātu bērniem nākotni un abi ar Pitu varētu kopīgi gādāt par atvasēm.

Tā kā Džolija un Pits ir vieni no labāk pelnošajiem aktieriem Holivudā, publiska cīņa par naudu liecina par to, ka abu attiecībās aizvien valda spriedze, naids un dusmas.

Breds Pits ar meitām dodas uz Kremli

gallery icon
13

Jūnijā tiesnesis brīdināja Džoliju, ka viņai varētu aizņemt pilnas aizbildnības tiesības, ja viņa arī turpmāk liegs bērniem tikties ar tēvu un kontrolēs bērnu saraksti ar tēvu mobilā tālruņa īsziņās. Tiesa piesprieda Džolijai atvēlēt laiku, lai bērni tiktos ar tēvu, kā arī aizliedza kontrolēt īsziņu saturu.

Vecākajam dēlam Medoksam aizvadītajā nedēļas nogalē palika 17 gadu, un tiesas nozīmētās tikšanās ar tēvu uz viņu vairs neattiecas. Šāds likums ir spēkā bērniem, kas nav vecāki par 16 gadiem. Medokss pats var izvēlēties, kad, kur un cik ilgi tikties ar tēvu.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Aizvadītajā nedēļā paklīda runas, ka Džolijas šķiršanās lietas advokāre Lora Vasere nesaskaņu dēļ uzteikusi klientei darbu, taču aktrises pārstāvis to noliedzis. Viņš apliecinājis, ka Džolija šobrīd tikai nolēmusi paplašināt juristu komandu, kas pārstāv viņas intereses.

Kāds no aktrises paziņām gan norādījis, ka spriedze starp Vaseri un Džolju šobrīd esot ievērojama.

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

gallery icon
6

Tas arī izskaidro, kāpēc jauno prasību tiesā neiesniedza Lora Vasere, bet gan juriste no Sanfrancisko juridiskās firmas „Bley and Bley”. Samantas Blejas Dedžīnas biogrāfijā norādīts, ka viņa specializējas laulību šķiršanās lietās, it īpaši sarežģītu ģimenes tieslietu risināšanā.

Programmas „E! News” rīcībā nonākusi informācija, ka jaunā prasība tikai apliecinot, ka „Breds un Andželina ne tuvu nav šķiršanās lietas noslēgumam.” Pāris esot tik iekarsis bērnu aizbildnības jautājumos, ka nav vēl izrunājis mantas dalīšanas kārtību, kas parasti ir viens no pirmajiem jautājumiem, ko cilvēki sāk sakārtot pēc iesniegtas šķiršanās prasības tiesā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Vienošanos un atrisinājumu tik drīz varam negaidīt,” norādījis paziņa. „Viņi ir koncentrējušies uz aizbildnības jautājumiem, nekas cits vēl nav pat sākts iztirzāt.”

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35