foto: Ron Sachs/SIPA/Scanpix
Melānija Trampa troļļo savu vīru? Pasauli izbrīna pirmās lēdijas neparastā rīcība, nostājoties pret Trampu
Slavenības
2018. gada 5. augusts, 20:23

Melānija Trampa troļļo savu vīru? Pasauli izbrīna pirmās lēdijas neparastā rīcība, nostājoties pret Trampu

Jauns.lv

Melānija Trampa troļļo savu ietekmīgo vīru, ASV prezidentu Donaldu Trampu, vai darbojas koordinētā komandā, lai sasmeltu odiozā pasaules lielvaras galvas izlieto ūdeni? Tāds jautājums radies pēc tam, kad Trampa aizstāvējusi NBA zvaigzni Lebronu Džeimsu dažas stundas pēc tam, kad Tramps viņam sociālajā tīklā "Twitter" veltīja indīgas piezīmes. 

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon

Viss sākās šonedēļ, kad Džeimss CNN sniedza interviju Donam Lemonam, stāstot, ka savas sportista karjeras laikā viņš ir saticis cilvēkus ar dažādām dzīves pieredzēm, dažādu rasu pārstāvjus. "Sports nekad nav bijis kas tāds, kas šķeļ cilvēkus. Tas vienmēr satuvinājis," viņš sacīja. 

Džeimss turpināja: "Viņš [Tramps] šķeļ mūs un pēdējo dažu mēnešu laikā es ievēroju, ka viņš savā veidā izmanto sportu, lai mūs šķeltu," piebilstot, ka to neizprot, jo tieši sports bija pirmā reize, kad viņš nokļuva blakus kādam, kas ir ar baltu ādas krāsu. 

Tāpat slavenais basketbolists pārmeta Trampam, ka viņš iedrošina rasistus.  

Trampa reakcija uz šiem izteikumiem ilgi nebija jāgaida, nākamajā dienā viņš tviterī rakstīja: "Lebronu Džeimsu nupat intervēja stulbākais vīrs televīzijā, Dons Lemons. Viņš lika Lebronam izskatīties gudram, kas nav viegls uzdevums."

ASV prezidents arī izteicās, ka priekšroku dod NBA leģendai Maiklam Džordanam, tādā veidā, iespējams, atsaucoties uz kaislīgo diskusiju par to, kurš ir visu laiku labākais basketbolists. 

Interesanti, ka vēl mazliet vēlāk šajā sāgā jau iesaistījās Melānija Trampa, kura ar savas preses pārstāves Stefānijas Grišamas starpniecību izplatīja paziņojumu: "Lebrons Džeimss strādā, lai darītu labus darbus mūsu nākamās paaudzes labā, un ASV pirmā lēdija, kā vienmēr to ir darījusi, iedrošina ikvienu uz atvērtu dialogu jautājumos, kas skar bērnus." 

"Kā jūs zināt, Trampas kundze ir apceļojusi valsti un pasauli, runājot ar bērniem par viņu labklājību, veselīgu dzīvesveidu un atbildīgas uzvedības internetā nozīmīgumu savas "Be Best" iniciatīvas ietvaros," teikts Trampas preses pārstāves paziņojumā, kurā arī izteikta gatavība apmeklēt Džeimsa līdzfinansēto "I Promise School", kas nesen tika atklāta un atrodas viņa dzimtajā pilsētā Akronā, Ohaio štatā. 

Tajā dota iespēja mācīties mazāk priviliģētiem bērniem, kuriem skola nodrošina brīvpusdienas un divriteņus, kā arī cita veida palīdzību gan bērniem, gan viņu vecākiem. 

Pirmās lēdijas solis licis žurnālistiem prātot, ko gan tas nozīmē - vai tas ir veids, kā publiski nostāties pret savu vīru vai arī rūpīgi pārdomāts plāns, kā mazināt viņa sastrādātā sekas?

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

gallery icon