foto: Vida Press
Dženifera Anistone nejūtas izmisusi, ka vēl nav māmiņas godā
Dažkārt šķiet, ka sabiedrībai Holivudas aktrises Dženiferas Anistones privātā dzīve interesē vairāk nekā pašiem savējā.
Slavenības
2018. gada 5. augusts, 11:27

Dženifera Anistone nejūtas izmisusi, ka vēl nav māmiņas godā

Kasjauns.lv

Par Holivudas aktrisi Dženiferu Anistoni un viņas privāto dzīvi sabiedrībai vienmēr un visos laikos bijis savs viedoklis. Tā tas bija, kad viņa šķīrās no Breda Pita un eksvīrs aizgāja pie Andželinas Džolijas. Tā bija arī, kad viņa šķīrās no otrā vīra Džastina Terū šā gada sākumā. Bet pāri visam – tauta vienmēr aizrautīgi diskutējusi par to, kāpēc aktrisei nav bērnu un vai tik viņa beidzot nav stāvoklī.

Par to, ka Holivudas aktrise Dženifera Anistone varētu būt stāvoklī, tikai slēpj to no sabiedrības, aktrises otrās laulības laikā baumots teju katru otro mēnesi. Tiklīdz Anistonei pamanīts apaļīgāks vēderiņš vai vīrs, pozējot fotogrāfijām, uzlicis roku uz sievas vēdera, sabiedrība kā apmāta prognozēja, ka Anistone noteikti ir bērniņa gaidībās. Kad šīs baumas kārtējo reizi izrādījās nepatiesas, visi atkal metās diskutēt par to, kāpēc aktrisei nav bērnu.

foto: Vida Press
Ikreiz, kad Anistonei manīts apaļīgāks vēderiņš vai viņa pielikusi roku pie tā, parādās baumas, ka aktrise beidzot ir stāvoklī. Kad šīs tenkas kārtējo reizi nepastiprinās daļa sabiedrības paliek nikna un sāk diskutēt, kāpēc gan aktrisei nav bērnu.

Jaunākajā intervijā, ko Dženifera Anistone sniegusi žurnāla „InStyle” reportierei un labai draudzenei, aktrise atzīst, kāda ir patiesība par viņai piedēvētajiem romāniem un plāniem par mazuli.

„Tas ir neprāts,” intervijā savai draudzenei Mollijai Maknīrnijai norāda 49 gadus vecā Holivudas zvaigzne. „Cilvēki aplami uzskata ‘Džena nevar noturēt vīrieti’ vai ‘Džena nevēlas bērnu, jo ir egoistiska un apmāta tikai ar karjeru’. Vai arī saka, ka esmu skumja un izmisusi [jo nav bērna].”

foto: Vida Press
Lielākoties Dženifera par baumām par savu privāto dzīvi tikai pasmejas.

„Pirmkārt, visu cieņu, bet es neesmu izmisusi. Otrkārt, tie ir neapdomīgi pieņēmumi. Neviens nezina, kas notiek aiz aizvērtām durvīm. Neviens neaizdomājas, cik aizvainojoši tas varētu būt manam partnerim vai man. Viņi nezina, ko esmu piedzīvojusi medicīniski vai emocionāli. Aizvien pastāv sabiedrības spiediens, ka visām sievietēm jābūt mātēm, un, ja viņas tādas nav, viņas uzskata par otršķirīgām. Varbūt mans mērķis uz šīs planētas nav radīt pēcnācējus? Varbūt man ir lemtas citas lietas, kas paveicamas?”

foto: Vida Press

Dženifera Anistone, kura savus suņus dēvē par „saviem mazuļiem”, baumas par savu privāto dzīvi pielīdzina „ātrajām uzkodām”.

„Lielākoties es spēju lasīt un smieties par smieklīgajiem virsrakstiem, jo tie kļūst aizvien absurdāki un absurdāki,” aktrise izsakās par nebeidzamo baumu lērumu.

„Manuprāt viņi savā veidā baro sabiedrību ar to, ko tā vēlas lasīt. Taču es koncentrējos uz savu darbu, draugiem, mājdzīvniekiem un to, kā mēs varētu padarīt pasauli labāku. Tas pārējais ir kā nenozīmīgas ātrās uzkodas.”

Fotogrāfijas, kurās Dženiferai Anistonei piedēvēta grūtniecība

Tiklīdz šīs fotogrāfijas sasniedza plašsaziņas līdzekļus, tā aktrisei Dženiferai Anistonei piedēvēja grūtniecību.

gallery icon
11