Šo sievieti Madonna apsūdz sava mīļākā pavešanā! FOTO
Piecus gadus par Madonnas fizisko formu rūpējās filipīniešu trenere Nikola Vīnhofere, kura bija arī popzvaigznes dibinātā sporta zāļu tīkla „Hard Candy Fitness” radošā direktore. 2014. gadā abu dāmu ceļi šķīrās. Trenere esot pavedusi viņas draugu, vairākus gadus pēc notikušā atklāj Madonna.
Slavenības
2016. gada 11. marts, 05:42

Šo sievieti Madonna apsūdz sava mīļākā pavešanā! FOTO

Jauns.lv

Atklātībā nonākušas fotogrāfijas ar filipīniešu treneri, kuru popzvaigzne Madonna (57) apsūdz sava nepilnus 30 gadus jaunākā rotaļu puisēna pavešanā.

Kad popzvaigzne Madonna sniedza savu pirmo koncertu Filipīnās, viņa 20 000 lielajai publikai pažēlojusies par kādu viņu tautieti, kura reiz strādājusi pie slavenās dziedātājas. Koncerta laikā Manilā popzvaigzne no skatuves padalījās ar „savu mazo stāstu”. „Reiz man bija filipīniešu trenere – skaista, skaista meitene. Viņa bija lieliska un ļoti talantīga trenere. Taču viņa izdr*** manu draugu, tāpēc es viņu atlaidu no darba. Gribēju to jums pastāstīt,” paklačojās Madonna, publikai gardi smejoties. „Tā, ka labas beigas nesanāca.”

Interneta portāls pagesix.com veicis pētījumu un noskaidrojis, ka trenere, par kuru dziedātājai tik ļoti gribējās pastāstīt plašākai publikai, ir Nikola Vīnhofere, kura pie Madonnas strādājusi piecus gadus. Lai gan abas sievietes ne pārāk draudzīgi šķīrās jau 2014. gadā, popzvaigzne nodarīto nav aizmirsusi.

Vīnhofere bija radošā direktore Madonnas dibinātajam sporta zāļu tīklam „Hard Candy Fitness”, ko popmūziķe atvēra dažādās pasaules valstīs. Trenere bieži ceļoja pa pasauli kopā ar Madonnu. Laikā, kad abas sievietes vienoja darba attiecības, dziedātājai bija divi gados ļoti jauni draugi, kurus sabiedrība dēvēja par viņas „rotaļu puisēniem” – dejotāji Brahims Zeibats (šobrīd 29) un Timors Stefenss (šobrīd 28).

2013. gada nogalē popzvaigzne izšķīrās no Brahima Zeibata un uzsāka attiecības ar Timoru Stefensu, kurš bija vēl jaunāks nekā iepriekšējais draugs. No Stefensa Madonna izšķīrās 2014. gada vasarā, sava atvaļinājuma laikā, ko viņa ar bērniem un draugu pavadīja Eiropā.

Mis Vīnhofere nav publiski ne apstiprinājusi, ne noliegusi popzvaigznes nesenos publiskos izteikumus, kurā tiek vainota tā brīža drauga pavešanā. Taču pagātnē trenere runājusi tikai labu par savu slaveno darba devēju. 2013. gadā intervijā izdevumam „The Chicago Tribune” viņa atzinusi, ka popmūzikas karaliene „nekad nav izlaidusi treniņus”, taču reizēm ar dziedātāju bijis grūti strādāt. „Protams, ir dienas, kad viņa saka „Kas gan ir šis? Es to ienīstu!”,” intervijā pirms trīs gadiem norādījusi trenere. „Taču viņa palīdz man kļūt labākai.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas