foto: Scanpix/LETA
Andželinai Džolijai draud atņemt pilnas aizbildnības tiesības pār bērniem
Holivudas aktrise Andželina Džolija ar saviem sešiem bērniem.
Slavenības
2018. gada 13. jūnijs, 15:16

Andželinai Džolijai draud atņemt pilnas aizbildnības tiesības pār bērniem

Kasjauns.lv

Vai Holivudas aktrisei Andželinai Džolijai atkal draud skandaloza tiesas prāva saistībā ar bērnu aizbildnības tiesībām? Portāla „The Blast” rīcībā nonākuši tiesas dokumenti, kuros tiesnesis pieprasījis sešu bērnu mātei uzlabot atvašu attiecības ar tēvu, aktieri Bredu Pitu. Pretējā gadījumā viņa var zaudēt pilnas aizbildnības tiesības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Losandželosas augstākā tiesa norādījusi Džolijai, kura 2016. gada septembrī pieprasīja šķiršanos no vīra Breda Pita, ka „attiecību trūkums ar tēvu” var izrādīties traumējošs viņas sešiem bērniem. Tāpēc tiesa pieprasa Breda Pita rīcībā nodot katra bērna privāto mobilā tālruņa numuru un atļaut tēvam ar bērniem sarunāties, kad vien viņš to vēlas. Džolijai arī aizliegts lasīt saraksti, kādu bērni īsziņās uztur ar savu tēvu.

foto: Vida Press
Andželinai Džolijai varētu atņemt pilnas aizbildnības tiesības pār bērniem un tās piešķirt šķirtajam vīram Bredam Pitam, ja viņa arī turpmāk liegs atvasēm tikties ar tēvu.

Tā kā vecākais dēls Medokss ir sasniedzis 16 gadu vecumu, viņam šovasar pašam atļauties izvēlēties, kad un cik ilgi vēlas pavadīt laiku pie katra no vecākiem. Savukārt pieciem pārējiem bērniem būs jāievēro strikts tiesas noteikts vasaras grafiks, kurā norādīts, kuras dienas jāpavada pie viena no vecākiem un kuras pie otra.

Ja Džolija nepiekritīs visiem augšminētajiem noteikumiem, viņa riskē zaudēt pilnas aizbildnības tiesības pār visiem sešiem bērniem.

foto: Scanpix/LETA
Medoksam ir 16 gadu, un viņš pats var izvēlēties, kad un cik ilgi vēlas pavadīt laiku pie katra no vecākiem. Jaunākajiem bērniem būs jāievēro strikts tiesas noteikts vasaras grafiks, kurā norādīts, kuras dienas jāpavada pie viena no vecākiem un kuras pie otra.

„Ja mazākie bērniem būs liegtas tikšanās ar tēvu, izvērtējot kādos apstākļos tas darīts, sekas varētu būt tādas, ka bērniem samazinās laiku, ko viņi varēs pavadīt ar Džoliju, kā arī viss var beigties ar to, ka pilnas aizbildniecības tiesības piešķir Pitam,” norādīts tiesas paziņojumā.

Andželinas Džolijas un Breda Pita pārstāvji nav snieguši sīkākus komentārus par notiekošo.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Andželina Džolija ar bērniem Toronto filmu festivālā

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem Toronto starptautiskajā filmu festivālā.

gallery icon
22

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35