foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kas noticis ar Džoniju Depu? Aktieris izkāmējis un pavisam bāls
Slavenības
2018. gada 4. jūnijs, 12:09

Kas noticis ar Džoniju Depu? Aktieris izkāmējis un pavisam bāls

Jauns.lv

Fanus satraucis Holivudas zvaigznes Džonija Depa (54) izskats - aktieris liekas pavisam novārdzis un izdēdējis.

Džonijs Deps kopā ar mūzikas grupu "Hollywood Vampires", kuras sastāvā vēl ir arī hārdroka leģenda Eliss Kūpers un rokgrupas "Aerosmith" ģitārists Džo Perijs, viesojas koncertturnejā Eiropā.

Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē.

gallery icon

Pirms kāda laika grupa uzstājās Maskavā, tur Deps uz skatuvres nodemonstrēja sev neierastu frizūru un arī varēja manīt, ka seja ir krietni iekritusies.

Nu grupa ieradusies Vācijā, ar autobusu pārceļojusi no Hamburgas uz Berlīni. Pēc uzņemtajiem foto, kuros redzams, kā Deps sniedz autogrāfus sanākušajiem faniem, var manīt - aktieris ir neierasti izkāmējis un bāls, slēpjas aiz cepurītes un saulesbrillēm.

Sākās runas, ka aktieris tik neveslīgi izskatās, jo cieš no pārlieka stresa. Sirmus matus nes ķibeles privātajā dzīvē, un savu prasa arī uzstāšanās ar "Hollywood Vampires", kur uz skatuves Deps sevi nesaudzē.

Džonijs Deps izģērbjas Merilina Mensona jaunajā videoklipā

Aktieris Džonijs Deps jaunajā Merilina Mensona mūzikas videoklipā vētraini izklaidējas trijatā.

gallery icon

Protams, ir iespējams, ka Deps zaudē svaru, gatavojoties kādai lomai. Mēļo, ka drīz sākšoties jaunas "Neredzamā cilvēka" versijas filmēšana, taču negribas ticēt, ka aktieris gatavs izdēdēt tik ļoti, ka kļūs pavisam neredzams...