Seriāla "The Big Bang Theory" aktiera māja uz izķeršanu. FOTO
Seriāla „The Big Bang Theory” aktieris Džonijs Galeckis gribēja māju pārdot par 1.995 miljoniem ASV dolāru. Interese bija tik liela, ka īpašums vairāksolīšanā pārdots par 2.5 miljoniem ASV dolāru vairāk.
Slavenības
2016. gada 17. marts, 13:40

Seriāla "The Big Bang Theory" aktiera māja uz izķeršanu. FOTO

Jauns.lv

Džonijs Galeckis (40) nav tāda līmeņa superzvaigzne kā Džūlija Robertsa vai Breds Pits, taču, kad seriāla „The Big Bang Theory” aktieris vēlējās pārdot māju Holivudhilsā, interesentu bija tik daudz, ka nācās pat rīkot vairāksolīšanu, kuram šī māja tiks!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktieris Džonijs Galeckis savu māju Holivudhilsā izlika nekustamo īpašumu tirgū, par to prasot 1.995 miljonus ASV dolāru. Interese bija milzīga un pat sākās vairāksolīšana, kuram tiks kārotais īpašums. Beigu beigās Holivudas zvaigznes visnotaļ nelielā māja pārdota par 2.5 miljoniem ASV dolāru.

Runā, ka īpašumu iegādājies modes industrijas geju pāris Džo Zē un Robs Jankerss, kas bijis gatavs maksāt par 500 000 ASV dolāriem vairāk nekā bija sākotnēji prasīts.

Džonijs Galecki šo māju Holivudhilsā nopirka 2001. gadā no seriāla „Grejas anatomija” aktiera Patrika Dempsija. Šajā piecdesmito gadu bungalo stilā celtajā īpašumā ir divas guļamistabas un divas vannasistabas. Savukārt pagalmā ir baseins. Kaimiņos mitinās tādas Holivudas superzvaigznes kā Sandra Bulloka un Kamerona Diaza.

Džonijs Galecki iegādājies sev citu mājokli. Par 9.2 miljoniem ASV dolāru viņš nopircis īpašumu no spraiga sižeta filmu zvaigznes Džeisona Stethema. Savukārt Stethems to reiz bija iegādājies no komiķa Bena Stillera.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press