foto: Publicitātes
Bildinājums TV šovā nes augļus - "nerātnais bumbulītis" nosvin kāzas
Inesei mugurā bija speciāli viņai šūta balta līgavas kleita, bet Arnim – pelēks uzvalks.
Slavenības
2018. gada 30. maijs, 06:22

Bildinājums TV šovā nes augļus - "nerātnais bumbulītis" nosvin kāzas

Kasjauns.lv

Pēc vairāk nekā 12 gadu kopdzīves ar mīļoto vīrieti Agri Vīksnu (56) apprecējusies TV šova "Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Inese Platpire (36) jeb, kā viņa sevi mīļi dēvēja, "nerātnais bumbulītis".

Laulību ceremonija, klātesot tikai tuvākajiem ģimenes locekļiem un draugiem, notika Taurenes Dzimtsarakstu nodaļā. Liecinieku gods bija uzticēts Agra māsai Anitai ar vīru Ivanu. Inesei mugurā bija speciāli viņai šūta balta līgavas kleita, bet Arnim – pelēks uzvalks.

„Tā bija mana laimīgākā diena mūžā. Ja jau 12 gadu laikā viens otru vaļā nepalaidām, tad tagad pavisam noteikti. Līdz mūža galam...” priecīga un saviļņota pēc kāzām žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Inese Platpire.

TV šova "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces Ineses Platpires kāzas

TV šova "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces Ineses Platpires kāzas.

gallery icon
15

Pāra īpašo dienu līdz ar vecākiem svinēja abi dēli – Edgars (12) un Aigars (10). Sveicēju vidū bija arī TV šova "Caur ērkšķiem uz..." producente Aija Strazdiņa ar vīru Aigaru Grāveru un abiem dēliem, kā arī šovā iepazītās dalībnieces Laura un Laima, ar ko Inesei izveidojušās draudzīgas attiecības.

Pēc svinīgās ceremonijas Dzimtsarakstu nodaļā jaunlaulātie ar viesiem devās uz Taurenes estrādi, kur mielojās ar uzkodām, dzēra šampanieti, dejoja pirmo deju, kā arī jaunā sieva meta līgavas pušķi. Lai būtu lielāks sieviešu pulciņš, kas ķer, viņa aicināja arī producenti un režisori Aiju Strazdiņu pievienoties neprecēto dāmu bariņam. Un tieši Aija arī noķēra skaisto ziedu pušķi. „Aija pušķi atdeva man, lai paliek piemiņai,” stāsta Inese.

foto: Publicitātes
„Aija pušķi atdeva man, lai paliek piemiņai,” stāsta Inese.

Jaunlaulātie izbaudīja arī kāzu tradīcijas, piemēram, vīrs nesa Inesi pāri tiltam. „Ticējums vēsta – ar cik soļiem pāri tiltam pāriet, tik gadus ilgs laimīga laulība. Mēs soļus nesaskaitījām, bet vīrs mani ilgi nesa,” pasmaida Inese.

Skaistā diena noslēdzās Agra un Ineses mājās, kur viesi sēdās pie svētku galda, sauca tostus un novēlējumus jaunlaulātajiem.

Kad pagājušajā vasarā Inese piedalījās TV šovā "Caur ērkšķiem uz...", viņa stāstīja, ka lielākais dzīves sapnis ir apprecēties ar mīļoto cilvēku Agri.

Mirkļi no projekta "Caur ērkšķiem uz...."

Kadri no sociālā TV raidījuma “Caur ērkšķiem uz...”.

gallery icon
13

Šova laikā viņa pat dzīvesbiedru bildināja. Šova noslēgumā arī Agris izteica bildinājumu Inesei, un nepagāja pat gads, kad viņi jau ir precēts pāris.