foto: Juris Rozenbergs
Operdziedātāju Inesi Galanti pēc šķiršanās mīlas kreņķi nenomoka
Slavenības
2018. gada 29. maijs, 07:57

Operdziedātāju Inesi Galanti pēc šķiršanās mīlas kreņķi nenomoka

Kasjauns.lv

Operdziedātāja Inese Galante (64) trīs nedēļas pēc šķiršanās no ilggadējā dzīvesdrauga Vācijas radiostacijas "Klassik Radio" vadītāja Franka Manholda (60) atzīst, ka brīvas sievietes statusā jūtas ļoti labi.

„Mēs nevarējām būt kopā diendienā, jo es koncertēju pa visu pasauli, rīkoju talantu konkursu, festivālu, man Latvijā ir meita un mazdēls, un savu dinamisko, aktīvo dzīvesveidu negrasos apstādināt. Bet Franks ir piesiets Minhenei, kur viņam katru dienu jābūt radio studijā,” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Galante.

Viņa neslēpj, ka šī nav pirmā reize, kad ar mīļoto ir pieņēmusi lēmumu attiecībām likt punktu, nespējot izturēt mūžīgo attālumu un atšķirtību. Vaicāta, kurš šoreiz neizturēja, skatuves māksliniece atbild: „Abi divi neizturējām.”

Ineses Galantes un draugu koncerts “Ziemassvētku prelūdija” Doma baznīcā

Ineses Galantes un draugu koncerts “Ziemassvētku prelūdija” Doma baznīcā.

gallery icon
47

Par to, ka attiecības izplēnējušas Ineses biežās prombūtnes dēļ un lēmuma nepārcelties uz pastāvīgu dzīvi Minhenē kopā ar Franku, dziedātāja sevi nešausta.

„Vainas sajūtas man nav ne par ko. Ja būtu aizrāvusies ar dzeršanu, ballītēm, ar kādiem citiem kungiem, tad varbūt justos vainīga un sirdsapziņa mani grauztu."

Savam bijušajam mīļotajam Inese gan velta tikai labus vārdus, sakot, ka viņš ir ļoti jauks, zinošs cilvēks, ar ko kopā daudz skaistu mirkļu piedzīvots.

Festivāla „Summertime – aicina Inese Galante" noslēguma koncerts

Festivāla „Summertime – aicina Inese Galante" noslēguma koncertā 2017. gada 13. augustā kopā ar Inesi Galanti uzstājās leģendārais džeza pianists ...

gallery icon
49

„Ej nu sazini, varbūt mēs pēc šīs šķiršanās pēc kāda laika atkal saejam kopā. Mūs vieno pārāk skaists attiecību stāsts, sākot ar to, kā viņš mani ieraudzīja itāļu TV, pēc tam uzmeklēja Londonā... Bagāža ir ļoti smaga un liela,” atzīst Inese.