Leonardo di Kaprio nopērk Mobija pasaku namu
foto: Vida Press
Aktiera Leonardo di Kaprio jaunais īpašums celts 1926. gadā.
Slavenības

Leonardo di Kaprio nopērk Mobija pasaku namu

Kasjauns.lv

Ak, mazā Holivuda! Aktieris Leonardo di Kaprio par nepilniem pieciem miljoniem ASV dolāru iegādājies sev jaunu māju Kalifornijā. Iepriekš tā piederējusi mūziķim Mobijam.

Leonardo di Kaprio nopērk Mobija pasaku namu...
foto: Vida Press
Aktieris Leonardo di Kaprio.
Aktieris Leonardo di Kaprio.

Filmu „Titāniks”, „Romeo un Džuljeta”, „Noķer mani, ja vari”, „Volstrītas vilks”, „Aviators”, „Cilvēks, kurš izdzīvoja” zvaigzne Leonardo di Kaprio samaksājis 4.91 miljonu ASV dolāru par amerikāņu mūziķim Mobijam piederējušā renovētā īpašuma iegādi Losfelizas rajonā Kalifornijā.

Leonardo Dikaprio jaunā māja

Aktieris Leonardo Dikaprio par nepilniem pieciem miljoniem ASV dolāru iegādājies sev jaunu māju Kalifornijā. Iepriekš tā piederējusi mūziķim Mobijam.

Pasakai līdzīgais nams celts 1926. gadā. Renovācijas laikā meistari saglabājuši lielāko daļu tā oriģinālo detaļu. Plašos remonta darbus veica Mobijs divu gadu laikā, kamēr bija šī nama īpašnieks.

Ēkā ir velvju griesti un pēc pasūtījuma veidoti kamīni ar izsmalcinātu apdari.

foto: Vida Press
Mūziķis Mobijs.
Mūziķis Mobijs.

Mājā ir 430 kvadrātmetru liela dzīvojamā platība. Tajā ir piecas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Apakšstāvā iekārtoti arī viesu apartamenti ar pieeju tvaika istabai. Pie mājas ir oriģinālas formas peldbaseins ar spa zonu.

Mūziķis Mobijs šo namu iegādājās pirms diviem gadiem, par to samaksājot 3.4 miljonus ASV dolāru.