foto: no privātā arhīva
Pat Dons no garāžas izvilcis savu motociklu un bauda brīvību
Dons jau gadu par savu motociklu izvēlējies "Harley Davidson Dyna Street Bob". Tālos braucienos viņš gan vēl nav devies, ja nu kādreiz uz Enguri un Brocēniem aizbraucis.
Slavenības
2018. gada 1. maijs, 12:52

Pat Dons no garāžas izvilcis savu motociklu un bauda brīvību

Kasjauns.lv

Mūziķis Dons savu “Harley Davidson” izvilcis pavasara saulītē un atklājis motosezonu. Tiesības viņš ieguva aizpagājušajā vasarā un brauc jau gadu. Kaut gan patiesībā motocikli viņu interesējuši jau kopš bērnības, un tad izbraukājies gan ar mopēdiem, gan ar tolaik pieejamajiem motocikliem “Pannonia” un “Iž”.

„Laikam bija pienācis vecums, kad jābrauc ar hārli,” par visu rokeru klasiku “Harley Davidson” saka nu jau 34 gadus vecais Dons, paskaidrojot: „Mani nemaz cits mocis neinteresēja, ne baiki, ne krosenieki. Man nepatīk braukt ātri.

Esmu pamēģinājis braukt ar sportiskiem ielas močiem, bet tas nav man. Ar “hārli” jau nekur “nepalidosi”. Man patīk šajos motociklos viss, sākot no skaņas, beidzot ar izjūtām. Tas ir tāds untums. Man jau bērnībā bija pārliecība, ka kādreiz dzīvē man būs “Harley Davidson”.

Un ne velti, kad salonā pārdod kādu no šiem mocīšiem, tiek uzkarināta zīme: „Mēs palīdzējām piepildīt vēl kāda klienta sapni”,” stāsta Dons.

2018.gada motosezonas atklāšanas parādes brauciens

Motosezonas atklāšanā pulcējušies 4000 motobraucēju.

gallery icon
182

Uz iebildi, ka tagad atliek vien uzēst lielu vēderu, atlaist matus, uzaudzēt bārdu, lai būtu gluži kā īsts rokeris, Dons sirsnīgi nosmej: „Būtu jau labi, ja man tā bārda augtu. Es tāds bezspalvu radījums esmu pagadījies.”

Tēmas