foto: EPA/LETA
Bukmeikeri aizvien liek likmes par mazā britu prinča vārdu
Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar mazo princi tikai dažas stundas pēc viņa nākšanas pasaulē.
Slavenības
2018. gada 26. aprīlis, 12:37

Bukmeikeri aizvien liek likmes par mazā britu prinča vārdu

Kasjauns.lv

Kamēr tiek gaidīts oficiāls paziņojums no prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas, bukmeikeri turpina izdarīt likmes par to, kāds varētu būt mazā britu prinča vārds.

Ir pagājušas četras dienas kopš prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas trešā bērna nākšanas pasaulē, taču karaļnams vēl nav paziņojis, kāds būs prinča vārds. Aizvien tiek izteikti dažādi minējumi, slēgtas derības un kāri tverts katrs prinča Viljama publiski pateikts vārds, – ja nu viņš dod mājienu vai izpļāpājas priekšlaikus.

Oficiālais paziņojums par prinča vārdu bija gaidīts jau vakar, taču pēc tam, kad britu karaļnams atklāja, ka brālis Viljams būs vedējs sava jaunākā brāļa prinča Harija kāzās ar Meganu, pils citus paziņojumus nav pagaidām sniegusi.

Nav par vēlu izdarīt likmes – norāda bukmeikeri. Šobrīd derību slēdzēju favorīts ir vārds Alberts. Tam seko Arturs, Aleksandrs, Džeimss, Filips, Lūiss un citi.

Princis Arturs simbolizētu „cēlu un drosmīgu” vīrieti, bet princis Aleksandrs būtu „cilvēku aizstāvis”. Savukārt prinča Alberta vārds simbolizē „cēlu un spilgtu” personību.
Tā skaidro personvārdu raksturotāji.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46

Daži izteikuši minējumu, ka visticamāk mazais princis tomēr būs Alberts, jo uz šādu domu mudinot pats karaļnams. Ierakstot karaļnama mājaslapā vārdus „princis Alberts”, parādās uzraksts „pieeja liegta”, nevis „šāda lapa nav atrasta”.