foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kāpēc aktrise Ķuzule-Skrastiņa vairs negrib garus matus
Ilze Ķuzule-Skrastiņa šopavasar tikusi pie zēngalviņas.
Slavenības
2018. gada 9. aprīlis, 05:26

Kāpēc aktrise Ķuzule-Skrastiņa vairs negrib garus matus

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa šopavasar atsvaidzinājusi matu griezumu un atzīst, ka garus matus šajā dzīves periodā vairs negrib.

Ilze atklāj, ka nogriežot garos matus, savu lēmumu it nemaz nav nožēlojusi. Tāpēc nesen viņa noīsinājusi matus vēl par vairākiem centimetriem.

„Nepavisam nebija žēl nogriezt, jo visu mūžu man ir bijuši gari, biezi, kupli mati. Un man vienmēr ir bijis sapnis par īsiem matiem!” teic aktrise.

Ilze atzīst, ka bērnībā mamma, dzejniece un dramaturģe Māra Zālīte, kategoriski aizliegusi griezt īsus matus, un tā garo matu periods viņai ieildzis arī pieaugušā vecumā.

Pirmoreiz īsus matus Ilze frizierim atvēlēja nogriezt tikai pirms gada. „Bērnībā es taču dejoju, un vajadzēja bizes!

Bet, ja mamma man tagad grib ko pārmest, tad viņai atgādinu, ka viņa pati ceturtajā klasē pa kluso aizbrauca uz Tukumu un nogrieza savas garās bizes, mājās pārbraukdama ar zēngalviņu! Man mati ātri aug, galīgi nesatraucos. Ir ļoti patīkami nogriezt to lieko nost,” smaidot bilst Ilze Ķuzule-Skrastiņa, kura nesen par spoži izspēlētajām lomām uz Dailes teātra skatuves saņēma prestižo Lilitas Bērziņas balvu.