foto: REUTERS
Neticis pie 30 dubultajiem čīzburgeriem, kāds klients sācis plosīt Makdonalda dzelteno 'M' burtu
McDonald's logo.
2018. gada 25. marts, 23:22

Neticis pie 30 dubultajiem čīzburgeriem, kāds klients sācis plosīt Makdonalda dzelteno 'M' burtu

Jauns.lv

Amizants notikums fiksēts Oregonas štatā ASV: tur kāds pamatīgi izbadējies cilvēks uzklupis "McDonald's" simbola izkārtnes pirmajam burtam pēc tam, kad viņam restorānā atteikts zibenīgi pagatavot 30 dubultos siera burgerus tieši viņam vienam, ziņo "Washington Times".

Tas ir tālu no "i'm lovin it" - smej policijā, apspēlējot kompānijas "McDonald's" slaveno saukli. 37 gadus vecais klients restorāna nosaukuma burtu bijis gatavs saplosīt, ne mīlēt. Un tas viss tikai tāpēc, ka ieskrietuvē Oregonā viņam atteikts sarūpēt 30 dubultos čīzburgerus. 

Jāteic, ka Makdonalda vadlīnijas paredz: klients nedrīkst savu pasūtījumu gaidīt ilgāk par pusotru minūti. Džedas Fultona pasūtījums būtu jāgaida ļoti ilgi, turklāt pie pasūtīšanas netiktu citi ēstgribētāji.

Neapmierināts ar notiekošo, Fultons meties virsū dzeltenajam 'M' burtam jeb Makdonalda zīmolam. Viņš iznīcīnājis arkas un salauzis gaismas baneru, norāda policijā. Vīrietis pamanījies arī ieklupt krāgā kādam citam apmeklētājam, raksta "Washington Times". Par notikušo sākta izmeklēšana.