foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daiļā Latvijas basketboliste Gunta Baško izšķīrusies
Pēc 7,5 gadiem laulībā šķīrušies ar basketbolu saistītie Gunta Baško-Melnbārde un Kristaps Melnbārdis. Šķiroties Gunta paturējusi tikai meitas uzvārdu.
Slavenības
2018. gada 6. marts, 06:32

Daiļā Latvijas basketboliste Gunta Baško izšķīrusies

Kasjauns.lv

Septiņarpus gadus pēc apprecēšanās aizvadītajā nedēļā šķirta ilggadējās Latvijas basketbola izlases kapteines, kluba “TTT Rīga” līderes Guntas Baško (37) un bijušā basketbolista Kristapa Melnbārža (36) laulība, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Kad 2011. gada augustā izskanēja vēsts par basketbolistes Guntas Baško kāzām ar Melnbārdi, sporta aprindās par šo notikumu priecājās daudzi. Kāzu bildēs pāris, kas gredzenus mija pēc divus gadus ilgas kopābūšanas, viens otra apskāvienos izskatījās laimīgs un harmonijā starojošs.

Intervijās basketboliste atzina, ka izbauda ģimenes dzīvi un laulībā ar Kristapu nākotnē vēlas kopīgus bērnus. Savu laulāto draugu Gunta cildināja kā izcilu vīru. „Viņš man blakus ir kā īsta miera osta. Kad par kaut ko sakreņķējos vai satrakojos – vai nu treniņos, vai spēlē, vai citā situācijā –, pietiek to viņam izstāstīt, un viņš vienmēr atrod pareizos vārdus, kā nomierināt,” teica basketboliste.

Tomēr jau aizpērn sportistu aprindās uzplaiksnīja runas, ka sportiskā pāra laulībā iezagusies krīze – pasākumos Guntai vīra līdzās vairs nebija. Nu aizvadītajā nedēļā sakārtoti arī dokumenti, un abi ir brīvi kā putni. Interesanti, ka sezonas vidū Latvijas čempionvienības “TTT Rīga” līderes Guntas forma arī mainīta – to rotā tikai uzvārds Baško.

Jaunākajā žurnālā "Kas Jauns" numurā arī skandalozi atklājumi saistībā ar Valērija Maligina atstātajiem miljoniem, novitātes Intas Fogeles mājas lietā, kā arī 15 ārsta Anatolija Danilāna atziņas.