foto: Xinhua/Sipa USA/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla pēc kāzu ceremonijas dosies izbraucienā ar karieti
Šādi izbraucienā ar karieti devās Elizabete II, pašreizējā Apvienotās Karalistes un britu aizjūras domīniju karaliene savā dzimšanas dienā 2016. gada 11. jūnijā.
Slavenības
2018. gada 12. februāris, 14:51

Princis Harijs un Megana Mārkla pēc kāzu ceremonijas dosies izbraucienā ar karieti

LETA

Lielbritānijas princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla pēc kāzām, kas notiks 19.maijā Vindzoras pilī, dosies braucienā ar karieti cauri pilsētai, ļaujot plašākām tautas masām izbaudīt karaliskās ģimenes kāzu atmosfēru, paziņojusi Kensingtonas pils.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu ceremonija notiks pusdienlaikā Svēta Jura kapelā Vindzoras pilī. Pēc ceremonijas pāris zirgu vilktā karietē dosies īsā braucienā pa Vindzoru.

Svēta Jura kapelā notikušas daudzas karaliskās ģimenes kāzas, īpaši 19.gadsimtā, un tā ir vieta, kur princis Harijs tika kristīts.

"Princis Harijs un Megana Mārkla ir ļoti pateicīgi par daudzajiem laba vēlējumiem, ko viņi ir saņēmuši kopš saderināšanās (..). Viņi loti gaida [kāzu] dienu un iespēju dalīties savās svinībās ar sabiedrību," teikts Kensingtonas pils paziņojumā.

"Viņi cer, ka šis nelielais brauciens dos iespēju vairāk cilvēku sapulcēties Vindzorā un izbaudīt šīs īpašās dienas atmosfēru," norādīts paziņojumā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Pēc ceremonijas kāzu viesi dosies uz pieņemšanu Svēta Jura zālē, kur jaunais pāris ieradīsies pēc izbrauciena ar karieti.

Vēlāk vakarā Harija tēvs princis Čarlzs rīkos vēl vienu pieņemšanu par godu jaunajam pārim, uz kuru uzaicināti tuvākie draugi un ģimenes locekļi.

Meganas Mārklas līgavas kleitas pirmās skices

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot saņēmis oficiālu lūgumu izstrādāt skices prinča Harija līgavas Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai.

gallery icon
3

Princis Harijs un Megana Mārkla par savu saderināšanos paziņoja pagājušā gada novembrī.

Harijs ir piektais rindā uz Lielbritānijas troņa mantošanu pēc sava tēva Čārlza, vecākā brāļa Viljama un Viljama bērniem Džordža un Šarlotes.

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon
14