"Party Service on Tour 2018" lielā atklāšana 12. janvārī notiks Rīgā!
foto: Publicitātes foto
Atklāšanas pasākums jau 12. janvārī.
2018. gada 8. janvārī, 14:31

"Party Service on Tour 2018" lielā atklāšana 12. janvārī notiks Rīgā!

Karlīna Timofejeva

Ar svinīgu atklāšanas pasākumu mājīgajās "Radio Bar" telpās Vecrīgā, piektdien, 12. janvārī tiks atklāta pašmāju zināmākā dīdžeja [Ex] da Bass populārā "European Hit Radio" jeb EHR radio šova "Party Service" ekskluzīvā Latvijas klubu tūre "Party Service on Tour 2018", portālu Kasjauns.lv informēja rīkotāji.

"Party Service on Tour 2018" lielā atklāšana 12. j...

Grandiozākās ballītes Latvijā. Atskats uz 2017. gada "Party Service on Tour"

Ar svinīgu atklāšanas pasākumu mājīgajās "Radio Bar" telpās Vecrīgā, piektdien, 12. janvārī tiks atklāta pašmāju zināmākā dīdžeja [Ex] da Bass ...

Īpašie viesi būs atraktīvais mūziķu trio "3Live Project", kas piedāvās dīdžeja, trompetes un perkusiju saspēlēs šovu.

„Šī gada tūri gaidu ar ļoooti lielu nepacietību. Ne tikai tāpēc, ka tie būs svētki vismaz 14 pasākumu izskatā gandrīz pusgada garumā, bet arī tāpēc, ka ar īpašu EHR vadības atbalstu šī būs visu laiku iespaidīgākā, pārdomātākā, krāšņākā un, domājams, arī apmeklētākā tūre. Ko piedāvāsim šoreiz? Apmeklētājus sagaida Eiropā pieprasītākie hiti un to remiksi, tikai šai ballītei radīts kluba dizains, izmantojot stilīgas luminiscējošas dekorācijas, papildus specefekti no "MuzPro", kā arī EHR promo komanda, kas katrā pasākumā piedāvās konkursus un aktivitātes ar lieliskām balvām no tūres labvēļiem. Un tas vēl nebūt nav viss! Katrs tūres tusiņš būs īpašs ar kolorītu viesmākslinieku sastāvu. Ar mums kopā ceļos perkusionists Einārs Latiševs un trompetists Normunds Piesis no "3Live Project", kā arī video projekciju virtuozs vīdžejs Kosmoss. Uz tikšanos 12. janvārī Rīgā! Šo jums ir jāredz, jādzird un jāsajūt esot klāt!” apmeklēt atklāšanas pasākumu aicina tūres namatēvs – dīdžejs [Ex] da Bass.

Klubs pirmos apmeklētājus gaidīs jau no plkst. 20:00. Vakaru iesāks un arī noslēgs dīdžejs Alvis Still.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma afiša.
Pasākuma afiša.

"Party Service" ir radio šovs, kas EHR ēterā jau divpadsmit gadus dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru. Raidījums divu stundu garumā piedāvā informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijas, Baltijas un Eiropas deju klubos, festivālos un citās izklaides vietās, izklāsta jaunākas klubu kultūras ziņas un aktualitātes, kā arī uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.