foto: Instagram
"Vēl vakar tevi apskāvu!" Nošauts popzvaigznes Riannas brālēns
„Dusi mierā... nespēju noticēt, ka tikai vakar tevi apskāvu!” sociālajos tīklos ierakstījusi traģēdijas satricinātā popzvaigzne Rianna, publiskojot fotogrāfiju, kurā viņa redzama kopā ar brālēnu Teivonu.
Slavenības
2017. gada 27. decembris, 12:05

"Vēl vakar tevi apskāvu!" Nošauts popzvaigznes Riannas brālēns

Kasjauns.lv

Vakar, Otrajos Ziemassvētkos, nošauts popzvaigznes Riannas (29) brālēns Teivons Keisīns Aleins (21). Abi kopā pavadījuši svētkus dzimtajā Barbadosā.

Sēru pārņemtā dziedātāja Rianna savā „Instagram” blogā publiskojusi virkni fotogrāfiju, kurā viņa redzama kopā ar brālēnu Teivonu. Popzvaigzne aicinājusi cilvēkus pārtraukt izrēķināšanos ar ieroču palīdzību.

Teivons Keisīns Aleins nošauts otrdien ap septiņiem vakarā Sentmaikla rajonā Barbadosā, kur bija izgājis pastaigāties. Pie viņa piegājis kāds vīrietis un vairākas reizes izšāvis upura virzienā.

„Dusi mierā... nespēju noticēt, ka tikai vakar tevi apskāvu!” sociālajos tīklos ierakstījusi traģēdijas satricinātā popzvaigzne Rianna. „Nevarēju pat iedomāties, ka tā ir pēdējā reize, kad sajutu tava auguma siltumu!! Mīlēšu tevi vienmēr, vecīt!”

Savu vēstījumu Rianna noslēgusi, pievienojot mirkļbirku #endgunviolence (pārtrauciet vardarbību ar ieročiem).

Mēneša sakumā Barbadosas policija izplatīja paziņojumu, ka ar ieroču palīdzību pastrādāto noziegumu skaits valstī palielinājies, salīdzinot ar 2016. gadu. Uz to brīdi no 28 gadā pastrādātajām slepkavībā, 22 veiktas, izmantojot šaujamieroci.

❤️💛💚 #OTF

A post shared by 💪🏾Young & Progressive💪🏾 (@merka_95) on

Saskaņā ar izdevuma „Nation News” izplatīto informāciju, Riannas brālēna slepkava pagaidām nav atklāts. 21 gadu vecais Teivons ar vairākām šautām brūcēm steidzami nogādāts slimnīcā, kur jaunais vīrietis miris.